Woensdag 5 april

Expositie fotocollectief DAF

10:00 | ZB Bibliotheek van Zeeland

Expositie fotocollectief DAF in bibliotheek Vlissingen. 5 Zeeuwse fotografen laten ieder een serie zien van eigen keuze. Dat ze allemaal op eigen wijze door de lens kijken is te zien aan de diversiteit en creativiteit van de foto’s. Expositie tot 17 april.

 

Expositie Schildercursus Vlissingen

10:00 | Woonzorgcentrum Scheldehof

De maanden april en mei exposeren de cursisten van Schildercursus Vlissingen in Zorgcentrum Scheldehof, Peperdijk in Vlissingen. Bij Schildercursus Vlissingen, schilderen met veel plezier 90 cursisten! Zij willen graag laten zien welke mooie doeken zij kunnen maken!


Zaterdag 8 april

Rommelmarkt

9:00 | Muziekschool

Op zaterdag 8 april organiseert Stichting Vrienden van Muziekvereniging Vlissingen van 09.00-12.00 uur een rommelmarkt aan de Wildbaan 21 in Vlissingen.

 

Open dag zelf-oogst tuinderij Plantalia

10:00 | Zelf-oogst tuinderij Plantalia

In het paasweekend, op zaterdag 8 april, houdt zelf-oogst tuinderij Plantalia een open dag. Belangstellenden zijn welkom tussen 10:00 en 16:00 uur op de Welzingseweg 2C (opgang parkeerterreintje 'Oest farm and stay') tussen Middelburg en Ritthem. Omdat er weinig plek is voor auto's is het fijn wanneer u op de fiets komt. Wij vertellen u graag hoe het groente- en fruittelen in z'n werk gaat bij een tuinderij waar deelnemers deze zelf komen oogsten. Bent u enthousiast geworden? Er zijn nog plaatsen vrij dit seizoen voor deelname als oogstgenoot. Zie ook: https://plantalia.nl


Kunst en Muziek in Museum Panorama Walcheren

14:30 | Panorama Walcheren

Tijdens de Paasdagen (8, 9 en 10 april) worden er bij Museum Panorama Walcheren muzikale optredens verzorgd. Op zaterdag 8 april zingt Veronica uit Oekraïne gevarieerde muziek, met begeleiding van een gitarist. Op zondag 9 april 1e paasdag zingt het vrouwenkoor @LIPS, een vrouwenkoor dat populaire nummers zingt. Op maandag 2e paasdag speelt de beroepsvioliste Marieke Brokamp gevarieerd klassieke, moderne en Keltische muziek. De muziekoptredens zijn van 14.30 tot 15.30 uur met een korte pauze. Voor tijdens en na de optredens kan genoten worden van de prachtige Panorama schilderijen.

 

Paasconcert Oden en de Zandprinses

20:00 | Zuidpoort City Church

Dit concert is een onderdeel van “The Passion 40daagse Paastour'. In het avondvullend programma van deze paastour word je meegenomen naar het begin van de 2de eeuw waarin de Oden het verhaal van Jezus bezingen. Verder zal ook de zandprinses aanwezig zijn tijdens het concert. Zij zal de liederen ondersteunen met prachtige zandtekeningen. Kom op zaterdag 8 april naar Zuidpoort City Church. Voltaweg 3 te Vlissingen. Zaal open om 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn online te kopen op thepassion40daagse.nl of op de avond zelf verkrijgbaar aan de kassa.

 

Zondag 9 april

StoryTrail Theaterwandeling

14:00 | Binnenstad

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Vlissingen. Een historische rondleiding en een fantastische vertelvoorstelling in één. Verhalenverteller Johannes is je gids op 1e Paasdag (zondag 9 april). Verteller Johannes brengt de geschiedenis van Vlissingen met vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek. De wandeling begint om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT


Maandag 10 april

Digiwijzercafe De Herberg

14:00 | De Herberg

Elke maandag van 14.00-16.00 uur hulp bij gebruik smartphones, tablet of laptop. Adres: Branderijstraat 3, 4381 HK Vlissingen, behalve in de schoolvakanties. Er zijn geen kosten aan verbonden. Meer info? Bel 0118-464361.