Medaillewinnaressen van VTV op een rij.
Medaillewinnaressen van VTV op een rij. Foto: Linda Koster

Veel medailles voor VTV in turnwedstrijd Sommelsdijk

VLISSINGEN - De Vlissingse Turn Vereniging deed met een heleboel turnsters mee aan het Turn2Win toernooi in Sommelsdijk en kwam met een heleboel medailles weer thuis.


Op zaterdag 8 april werd in Sommelsdijk het Turn2Win Toernooi gehouden. Hieraan deden maar liefst 38 turnsters van de Vlissingse Turn Vereniging mee, voor de jongste turnsters uit de onderbouw selectie was het hun eerste officiële wedstrijd. 

Tijdens de wedstrijden van dit leuke toernooi probeerden veel turnsters nieuwe onderdelen uit en dit pakte goed uit. 

In de categorie instap, niveau 7 behaalde Lilly Ganesh een gouden medaille terwijl ook de middenbouw turnsters goede zaken deden en meerdere medailles behaalden. Bij de pupillen niveau 7 was het goud voor Rebecca Barbado en het zilver voor Nerena Koorevaar. Bij de pupillen niveau 6 won Aymee Lugtenburg het goud en Muriël Valckenier von Geusau het zilver. Bij de pupillen niveau 5 won Elena Pronk het goud en Mellody Roelse het brons. Isha de Witte won bij de pupillen niveau 4 het goud. 

Ook in de bovenbouw zijn mooie oefeningen geturnd. Alysha Delhoofen won in de categorie Jeugd niveau 6 het goud. In de categorie Jeugd H was het goud voor Fleur van Klooster en het zilver voor Esra van Oers. Jeugd G turnster Isa Schouten won het zilver. Bij de junioren G won Khadija Maarouf het goud en Yasmine Kloek het brons. Bij de junioren E was het goud voor Jennifer Verplanke en het zilver voor Myra Quist. Ook was er goud voor Yvette de Kam bij de senioren F. Verder wist een groot aantal turnsters een mooie top tien notering te behalen.  

Voor meer informatie over deze wedstrijd en andere activiteiten van de Vlissingse Turn Vereniging zie de website:  www.vtv-vlissingen.nl.[n]