Afbeelding
Foto: Imke Panhuijzen

Nhung Dam te gast bij
‘t Spui

VLISSINGEN - Schrijfster Nhung Dam presenteert zaterdag 6 mei van 15 tot 16 uur haar nieuwe boek ‘Definitie van liefde’ bij boekhandel ‘t Spui. Het boek gaat over ontworsteling, moederschap, migratie, kunst en seks.


Nhung Dam ging na haar studie psychologie naar de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze werkt als theatermaker, actrice en schrijver. Nhung speelt de diverse toneelgezelschappen en is regelmatig te zien in televisieseries en films. In 2017 verscheen haar debuutroman ‘Duizend vaders'. 


Nieuwe boek

Haar nieuwe boek ‘Definitie van liefde' verhaalt over de succesvolle actrice Rose. Ze woont in een van de betere wijken van New Orleans en staat op het punt op tournee te gaan door Europa. Kort na de ontdekking van haar zwangerschap wordt ze door haar verloofde verlaten. Dit stelt Rose voor een onmogelijke keuze: het kind houden of niet. Op dit kruispunt van haar leven gaat ze terug de rivier over, waar haar Vietnamese ouders zich als bootvluchtelingen in een gewelddadige omgeving staande houden. Terug naar de frituurtent waarvan ze al heel jong wist dat haar toekomst daar niet lag. 


Informatie

De boekpresentatie bij ‘t Spui is gratis toegankelijk. Reserveren is niet verplicht maar wel wenselijk via info@boekhandelspui.nl of 0118-855188.[n]