Woensdag 26 april

Digicafé Vlissingen

14:00 | Woonzorgcentrum Ter Reede

Tijdens het Digicafé kun je op een informele manier terecht met al je vragen over tablets, laptops, e-readers en smartphones. Bij deze Digi-inloop in Woonzorgcentrum Ter Reede in Vlissingen, krijg je leuke en handige tips om alles uit je apparaat te halen. Vergeet vooral niet je apparaat mee te nemen! Deelname is gratis.

 

Expositie Schildercursus Vlissingen

10:00 | Woonzorgcentrum Scheldehof

De maanden april en mei exposeren de cursisten van Schildercursus Vlissingen in Zorgcentrum Scheldehof, Peperdijk in Vlissingen. Bij Schildercursus Vlissingen, schilderen met veel plezier 90 cursisten! Zij willen graag laten zien welke mooie doeken zij kunnen maken!


Informatie avond Vrijmetselarij

20:00 | Logegebouw Vlissingen

Speciaal voor geïnteresseerden in de Vrijmetselarij organiseert de oudste vereniging van Vlissingen Loge L'Astre de L'Oriënt in haar logegebouw een informatieve avond op woensdag 26 april. Op deze manier willen we een inkijk geven in onze vereniging. U kunt op deze manier vrijblijvend kennismaken met de vrijmetselarij en haar beleving. Woensdag 26 april, aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur in Logegebouw Vlissingen, Palingstraat 64, 4381AG Vlissingen. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen via: secretaris@lastre-de-lorient.nl

 

Donderdag 27 april

Koningsdagconcert

11:00 | Sint Jacobskerk

Op uitnodiging van de gemeente Vlissingen houdt de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen op donderdag 27 april een Koningsdagconcert voor alle inwoners en bezoekers in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. Speciale gasten zijn de gedecoreerden vanaf 2019 samen met de nog te decoreren inwoners tijdens de lintjesregen van dit jaar. De burgemeester van Vlissingen, de heer drs. A.R.B. van den Tillaar zal hierbij ook aanwezig zijn en een korte toespraak houden. Aanvang 11.00 tot 12.00 uur. Toegang gratis, er is een vrije inloop. Het Harmonieorkest staat onder leiding van haar dirigent Sander van Dorst.


Autopuzzelrit

13:30 | 

Kom je ook? Wij organiseren van Ritthem naar Koudekerke een puzzelrit. Met de auto kom je langs een vooraf uitgezette route en door middel van bordjes die langs de rit zijn geplaatst kom je langs de opdrachten. Donderdag 27 april om 13.30 uur vanaf autowaspark Kuzee Ritthem, Marie Curieweg 5, Ritthem. Finish: de Couburg in Koudekerke. Inschrijven kan vooraf via www.macdezeeuwen.nl, maar ook op de dag zelf.

 

Vrijdag 28 april

Welkom in inloophuis

13:30 | De Rank

Inloophuis 'De Ontmoeting' (met 2e hands kleding) is weer open op vrijdag 28 april. Van harte welkom in de Rank, de zaal achter het gebouw van evangeliegemeente De Wijngaard, Kanaalstraat 8, Oost-Souburg. De openingstijden zijn van 13.30 tot 16.30 uur. Iedereen is welkom om een spelletje te doen, te handwerken, wat te lezen, te praten of gewoon even tot rust te komen. We verkopen tevens goede 2e hands kleding en sieraden. We zijn open op elke 2e en 4e vrijdag van de maand.

 

Zaterdag 29 april

Vluchtelinge Kudelina (28) deelt verhaal op Ferry

12:48 | Ferry

Een jaar geleden ontvluchtte Kudelina Antonina (28) samen met haar moeder en dochter de oorlog in Oekraïne. Haar ex-man, vader en broer bleven achter om te vechten voor hun vaderland. Ter ere van Bevrijdingsdag doet Kudelina een aantal dagen eerder, op zaterdag 29 april, haar verhaal op de Westerschelde Ferry. Op de vaart van 12.48 uur in Vlissingen naar Breskens zal Kudelina haar verhaal met de aanwezigen delen. Ook is er gelegenheid om haar vragen te stellen. Op de boot van 13.18 uur vanuit Breskens naar Vlissingen zal Kudelina nogmaals haar verhaal doen. Tickets voor deze overtochten zijn te bestellen via: https://westerscheldeferry.nl/tickets/.

 

Maandag 1 mei

Digiwijzercafe De Herberg

14:00 | De Herberg

Elke maandag van 14.00-16.00 hulp bij gebruik smartphones, tablet of laptop. Adres: Branderijstraat 3, 4381 HK Vlissingen, behalve in de schoolvakanties. Iedereen is welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden. Meer info? Bel 0118-464361.