Afbeelding
Foto: archief Weekblad de Bode

Vier lintjes in Vlissingen

Door: Joep Bremmers Algemeen

VLISSINGEN - De jaarlijkse lintjesregen is in Vlissingen neergedaald op vier inwoners. De gelukkigen zijn Rein Geervliet, Trudi Suurmond-Steketee, Lien Wannee en Nona Pentury-Waisapy.

Rein Geervliet van Steketee damesmode is Lid in de Orde van Oranje Nassau geworden omdat hij van 1990 tot 2044 bestuurslid van Ruitersportvereniging Scheldestad is geweest, van 1990 tot nu mantelzorger, van 2002 tot nu is hij Sinterklaas op CBS ‘t Klinket in Koudekerke, van 2002 tot nu sponsor en vrijwilliger bij Manege Scheldestad, van 2011 tot nu vrijwilliger en steun en toeverlaat hij winkeliersvereniging VOC en van 2013 tot 2017 bestuurslid bij de VOC.

Trudi Suurmond-Steketee uit Oost-Souburg werd Lid in de Orde van Oranje Nassau omdat ze van 1981 tot nu diverse functies bij de locatie Walcheren van het Nederlandse Rode Kruis heeft vervuld en van 2007 tot heden mantelzorger is.

Lien Wannee uit Oost-Souburg kreeg de versierselen opgespeld in de Beth Cherem kerk aan de Burgemeester Stemerdinglaan. Ze is van 1985 tot 1991 mantelzorger van haar moeder geweest en van 2005 tot heden onder meer penningmeester bij de Noodgemeente Geredja Protestan Maluku Di Belanda (Protestantse Molukse kerk).

Nona Pentury-Waisapy uit Oost-Souburg werd Lid in de Orde van Oranje Nassau omdat ze van 1989 tot heden secretaris van de stichting BPRG is en lid van de beheercommissie van het kerkgebouw. Van 2005 tot nu is ze ouderling van de Noodgemeente Geredja Protestan Maluku Di Belanda (Protestantse Molukse kerk).