Vlnr: VTV-ers Romy Prior (regiokampioen vloer), Yasmine Kloek (zilver op brug) en Khadija Maarouf (regiokampioen vloer en zilver op sprong)
Vlnr: VTV-ers Romy Prior (regiokampioen vloer), Yasmine Kloek (zilver op brug) en Khadija Maarouf (regiokampioen vloer en zilver op sprong) Foto: Yvette de Kam

VTV-turnsters scoren in toestelfinales Prinsenbeek

Algemeen

VLISSINGEN - Na plaatsing tijdens eerdere voorrondes hebben turnsters van de Vlissingse Turn Vereniging nu de toestelfinales geturnd, met onder andere twee regiokampioenschappen als resultaat. 

Na de meerkamp- en teamfinales van enkele weken geleden mochten de bovenbouw turnsters van de Vlissingse Turn Vereniging afgelopen zaterdag in Prinsenbeek hun toestelfinale turnen. In de voorrondes konden zij zich plaatsen voor deze finale en alle turnsters hadden zich ook daadwerkelijk geplaatst, sommigen zelfs voor meerdere toestellen. Iedereen liet weer mooie oefeningen zien, wat resulteerde in meerdere medailles en veel scores met een minimaal verschil tot het podium. Bij de Junioren G eindigden Romy Prior en Khadija Maarouf op een gedeelde eerste plaats op vloer, zij zijn dan ook de regiokampioenen op dit toestel. Khadija won ook nog zilver op sprong. Bij de junioren E wonnen Myra Quist zilver en Jennifer Verplanke brons op brug. Yasmine Kloek haalde de tweede plaats op brug. Meer info:
www.vtv-vlissingen.nl.