Afbeelding

Overtoom Groen gaat samenwerking aan met Uitvaartverzorging H. Jobse

VLISSINGEN - Overtoom Groen, een bekende uitvaartonderneming in Vlissingen sinds 1970 is onlangs een intensieve samenwerking aangegaan met Uitvaartverzorging H. Jobse. Sinds januari dit jaar worden de uitvaarten die gemeld worden bij Overtoom Groen aangenomen en uitgevoerd door de uitvaartverzorgers van Uitvaartverzorging H. Jobse.


Ons uitvaartcentrum aan de Van Dishoeckstraat 620, grenzend aan de begraafplaats, is voor velen de ideale plek om afscheid te nemen van een geliefde, nog een laatste keer samen te zijn of het leven van hun dierbare te vieren. De aula biedt ruimte aan ongeveer 75 personen, maar is ook zeer geschikt voor een intiem afscheid met een klein gezelschap.

Door de samenwerking tussen Overtoom en Jobse hebben nabestaanden nu nog meer keuzemogelijkheden om hun geliefde een waardig afscheid te geven dat past bij hun wensen.

Naast de mogelijkheid om in Vlissingen afscheid te nemen, kan er ook worden gekozen voor ons uitvaartcentrum in Middelburg voor een opbaring en afscheidsbijeenkomst. De sterke punten van beide organisaties worden hiermee benadrukt; we hechten veel waarde aan het bieden van keuzevrijheid en flexibiliteit aan nabestaanden tijdens een moeilijke periode.

Wij willen graag benadrukken dat iedereen gebruik kan maken van onze uitvaartcentra, ongeacht waar u verzekerd bent. Zelfs als Overtoom Groen of H. Jobse Uitvaartverzorging de uitvaart niet verzorgt, is het mogelijk om een opbaring of afscheidsbijeenkomst te houden in onze uitvaartcentra.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of bezoek onze websites www.overtoom-groen.nl en www.hjobse-uitvaart.nl. Wij staan graag voor u klaar in deze moeilijke tijd.[n]