Woensdag 1 februari

Feest mee met de Wapperkids

14:00 | Bibliotheek West-Brabant

Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen komen de Wapperkids op woensdag 1 februari naar de bibliotheek van Hoogerheide. Ze lezen voor uit de leukste boeken en laten de verhalen tot leven komen met gebaren. Gratis aanmelden via: www.bibliotheekwb.nl/nationalevoorleesdagen


Zondag 5 februari

Grote boekenmarkt

13:00 | St. Gertrudiskerk

Op zondag 5 februari is er weer een grote boekenmarkt in de Gertrudiskerk in Ossendrecht. De boekenmarkt begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Er zijn weer diverse 'nieuwe' boeken ingeleverd en voor een zacht prijsje kunt u een hele stapel boeken mee naar huis nemen. Heeft u zelf nog boeken liggen? Deze mag u meebrengen of op andere dagen in de bidkapel van de kerk neerzetten. Inlichtingen: Yvonne Rijk 0164-673304 of hetzoeterijk@hotmaill.com.


IVN-Natuurwandeling

10:00 | Schuur van Natuurmonumenten

Zondag 5 februari verzorgt IVN Groene Zoom een natuurexcursie naar het Kleine Meer. Het Kleine Meer bevindt zich aan de Nederlandse zijde van het Grenspark 'De Kalmthoutse Heide'. De wandeling start op 5 februari om 10.00 uur op de parkeerplaats van Beheerschuur Natuurmonumenten, Abdijlaan 43a, Ossendrecht. De wandeling is ongeveer 5 km en duur circa 2 uur. Deelname is gratis. Tip: wandelschoenen en verrekijker.


Woensdag 8 februari

Reparatiecafé Ossendrecht

14:00 | MFC de Drieschaar

Reparatiecafé Ossendrecht op woensdag 8 februari van 14.00-16.00 uur in MFC de Drieschaar, Ploeg 11, in Ossendrecht. Elke 2e woensdagmiddag van de maand. U kunt bij ons terecht met uw kapotte schemerlamp, waterkoker, stofzuiger, heggenschaar, boor, mixer, cd-speler etc. Handige klussers helpen u graag en geven u bovendien advies voor onderhoud. We vragen voor de kosten een fooi in de fooienpot. 'Weggooien kan altijd nog' – toch?!

 

Zaterdag 4 en zondag
5 februari

Boulevardbal Buurtschap De Heide

Café de Boulevard Ossendrecht

Zaterdagavond 4 februari kunnen de 'oudere' carnavalsvierders terecht voor ons, elk jaar, gezellige carnavalsbal. Op zondagmiddag 5 februari vanaf 14.30 uur worden de kinderen getrakteerd op een gezellige h'osmiddag met Prins Zjim 1 en nar Luukske.