Heerlijke pannenkoeken na afloop
Heerlijke pannenkoeken na afloop Foto: G. van Rooij

Mooie opkomst Pannenkoekentocht Huijbergen

HUIJBERGEN - Pannenkoekentocht Huijbergen, georganiseerd door de Wandelende Tak van Vivoo, was zeer geslaagd, ondanks dat het eenmalig in maart plaats vond. Het weer was schitterend, ideaal om lekker een mooie wandeling te maken. 


En mooie routes waren het ook, zoals we mochten horen en lezen van onze wandelaars. Opmerkingen als “heel goed gepeild, mooie wandelroutes, goedverzorgde stempelposten en heerlijke pannenkoeken. Een geweldige organisatie. Dank je wel en tot volgend jaar”. Als dat geen mooie complimenten zijn voor de organisatie! Dat alles kan ook alleen maar met de hulp van zeker 25 vrijwilligers achter de schermen. Wat heeft iedereen weer zijn best gedaan om er een geweldige dag van te maken. 

Ook hadden we helaas te maken met pijlen die weggehaald waren op verscheidene routes. Waarom dan toch? Wandelen doe je voor je plezier, in goed gezelschap en met respect voor de natuur. Je doet er niemand kwaad mee. Gelukkig hebben de fietsers op de route dit tijdig kunnen corrigeren. Extra dank hiervoor! 

Al met al, kunnen we terug kijken  op een mooie dag. 

Volgend jaar dan is er de 21e Pannenkoekentocht, met weer andere routes. En dan, zoals gebruikelijk, in januari. 


Avond4daagse

De Wandelende Tak van Vivoo organiseert ook de Avond4daagse in Huijbergen. Met elke dag andere routes. Dit jaar van dinsdag 13 juni t/m vrijdag 16 juni. 

Deze wordt dan ook weer afgesloten met een Blarenbal!

Dus ook hier is iedereen van harte welkom.[n]