Afbeelding
Foto: José van der Wegen

Geslaagde Moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

GEMEENTE WOENSDRECHT - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdagactie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen! In de gemeente Woensdrecht konden Vrienden van de Woensdrechtse Bode terecht bij de Broodbakkers in Hoogerheide.


Uitgeverij De Bode blikt dan ook tevreden terug op de geslaagde Moederdag-actie. Er werd massaal gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een gratis taartje op te halen bij de lokale bakker om zo alle moeders in het zonnetje te zetten. Een van de Vrienden was Herman Dekkers. "Het was heel leuk. Moeder/oma en ik vonden het een mooie prima actie en een lekker taartje. Op naar een Vaderdag-actie toch?" Ook Vriend J. van Beveren vond het een "geweldig goede actie en daarmee bijzonder goed geslaagd." Volgens Vriend Jack Cats "Hebben ze nog nooit zo'n fijne én lekkere moederdag gehad als afgelopen keer. Dit alles dankzij de actie van 'de vrienden van de Bode. Geweldig. We zijn benieuwd wat we met Vaderdag tegemoet mogen zien." Vriend Margon den Ouden-Hollestelle vond het een "heel erg leuke en vooral lekkere actie!! Dankjewel." En Vriend Lia van Opdorp had er maar één woord voor: "Geweldig!".


Vrienden van de Bode

Wil jij ook gratis cadeautjes krijgen van lokale ondernemers? Met korting genieten van leuke activiteiten? En kans maken op gratis kaarten voor de tofste evenementen en belevenissen? Meld je dan snel aan als Vriend van de Bode! Want met Vrienden van de Bode ontdek je jouw regio en geniet je van veel lokaal voordeel! Ga naar www.vriendenvandebode.nl voor meer informatie en om je aan te melden! Vriend van de Bode ben je al voor slechts 29,95 per jaar.[n]