Start voorjaarscompetitie Vice Versa '51

OUDENBOSCH - Dit weekend is de voorjaarscompetitie 2023 begonnen.


Jeugd 1 had een thuiswedstrijd tegen Belcrum 6. De eerste twee wedstrijden waren heel spannend. Emma won de 1e wedstrijd in 5 games met 15-13. Jibbe verloor zijn 1e wedstrijd in 5 games. Stijn won zijn 1e wedstrijd redelijk gemakkelijk in 4 games. De rest van de wedstrijden werden bijna allemaal in 3 games gewonnen. Emma en Jibbe wonnen de dubbel. Team 1 begon de competitie met een thuiswedstijd tegen The Back Hands 4. In het begin ging het gelijk op. Na de 4e wedstrijd was de stand 2-2. Willem en Dylan wonnen de dubbel. Van de laatste 6 wedstrijden wonnen Dylan en Niels ieder nog een wedstrijd. Alle spelers lukte het om 1 wedstrijd te winnen.


Team 2 had een thuiswedstrijd tegen Belcrum 8. Het was een redelijk vlotte wedstrijd met acht 4-gamers. De start was goed. Na de zesde wedstrijd was de stand 4-2. De laatste 4 wedstrijden werden helaas allemaal verloren; dus toch nog een kleine verlies. Rens won 2 wedstrijden. Joyce en Marco wonnen ieder 1 wedstrijd. Rens en Marco verloren de dubbel. Team 3 speelt een klasse hoger door de promotiewedstrijd in december te winnen. Het team speelde de thuiswedstrijd tegen Het Markiezaat 7. De spelers merkten dat het niveau hoger was. 


Veel wedstrijden werden in 3 games verloren. Marlou en Than Than wonnen ieder 1 wedstrijd. Mike verloor helaas alles. Hij had ook al langer geen competitiewedstrijd meer gespeeld. Marlou en Thanh Thanh verloren de dubbel.

Team 4 speelde een spannende thuiswedstrijd tegen Tanaka 6 met twee 4-gamers en vier 5-gamers. Jarno won 3 wedstrijden. De andere Jarno won er 2 en Koen 1. Koen en Jarno wonnen de dubbel.

Team 5 had als enige een uitwedstrijd en wel tegen Hotak ’68  6. Het was een spannende wedstrijd met vier 4-gamers en drie 5-gamers. Marjan, Goos en Rob wonnen ieder 2 wedstrijden. Marjan en Rob wonnen de dubbel.


Uitslagen: Jeugd 1-Belcrum 6 9-1; Team 1-The Back Hands 4 4-6; Team 2-Belcrum 8 4-6; Team 3-Het Markiezaat 7 2-8; Team 4-Tanaka 6 7-3; Hotak ’68 6-Team 5 4-6[n]