Ut Puitenol spriengt de pan uit met carnavalskrant

OUDENBOSCH - Aanstaande zaterdag 4 februari komt de nieuwste editie van het Puitenolleke uit. Deze Oudenbossche carnavalskrant wordt voor de 63e keer huis aan huis verspreid in heel Oudenbosch. Tevens wordt er gecollecteerd ten behoeve van het Oudenbossche carnaval.


Ieder jaar werkt een groep vrijwilligers hard aan het ontwerpen en vullen van de krant. Met het motto ‘Ut spriengt de pan uit’ kun je veel leuke kanten op. 

Je vindt in de krant niet alleen alle carnavalsactiviteiten maar ook informatie over carnavalsverenigingen en bijvoorbeeld een katern speciaal voor de dikkoppen in ut Puitenol. 

Wat er precies in de krant staat wordt nog even geheim gehouden tot zaterdag maar alle carnavalsverenigingen en activiteiten hebben de kans gekregen zich te presenteren. Al met al weer een echte carnavalskrant boordevol informatie en leuke weetjes.


Bijdrage aan het carnaval

Alle inwoners van Oudenbosch kunnen het Puitenolleke op zaterdagochtend 4 februari op de mat verwachten. Tijdens het bezorgen van de krant wordt ook gecollecteerd voor een bijdrage aan het carnaval in Oudenbosch. De opbrengst van de collecte wordt ingezet om de jeugd, ouderen, gehandicapten en zieken een gezellige carnaval te bezorgen. 


Extra handen

Er zijn al veel vrijwilligers die helpen met het rondbrengen van de krant maar de Stichting Oudenbossche Karnaval kan nog wel wat extra handen gebruiken voor de verspreiding op zaterdag. Iedereen die wil meehelpen kan zich aanmelden via collecte@puitenol.nl.[n]