De 9 spelers die de voorstelling Grenzeloos gaan brengen
De 9 spelers die de voorstelling Grenzeloos gaan brengen Foto: door Geertje Photography

Grenzeloos met Revuegroep Stampersgat

Sport en Vereniging

STAMPERSGAT - Wilt u in een avond of middag de wereld over? Dat is wat Revuegroep Stampersgat belooft te doen met hun show “Grenzeloos”.Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 maart is het Dorpshuis de Steiger het domein van Revuegroep Stampersgat. Dit weekend is voor het toneelgezelschap op meerdere manieren bijzonder. 

Allereerst zou de show al in 2020 uitgevoerd worden, maar werd deze één week voor de uitvoering geannuleerd vanwege de corona pandemie. Intussen zijn er spelers vertrokken, nieuwe bijgekomen en oude spelers teruggekeerd, waardoor de rolverdeling wat aangepast moest worden. Ook was er dit jaar geen vaste regie, maar hebben de spelers elkaar geholpen tijdens de voorbereidingen. 

Tot slot loopt het thema ‘Grenzeloos’ echt als een rode draad door de voorstelling. De Revue zal u meenemen naar meerdere landen, laat diverse nationaliteiten aan bod komen en behandelt het plezier (en de stress) van reizen. Zoals ieder jaar zal dit weer zijn in de vorm van diverse sketches, liedjes, acts en een dans. Het belooft een grenzeloze voorstelling te worden! 

Kaartjes zijn te koop bij Bakkerij Beerendonk te Stampersgat of via de leden. Ook kunt u kaartjes reserveren via revuegroep@gmail.com of 0165-513235. Hopelijk zit u op 24, 25 of 26 maart in het publiek!