Hockeyclub Oudenbosch veteranen geven winst weg

OUDENBOSCH - Onze Veteranen speelden tegen Nuenen en hadden een vliegende start, al heel snel scoorden zij de openingstreffer.

Daarna bleven zij goed spelen met mooie combinaties en het was dan ook logisch dat zij ook een 2de doelpunt maakten. Toch scoorde Nuenen nog voor rust de 2-1. Na rust werd het spel van de Veteranen slordiger en werd Nuenen gevaarlijker en maakte ook de gelijkmaker. De grootste kansen bleven voor de gasten en een strafcorner in de laatste minuut werd Oudenbosch fataal en verloren zij met 3-2. Jammer was wel dat vooral de gasten soms weinig respect voor de scheidsrechters toonden. Dames Jong deed het beter en wist met 4-1 van Pelikaan Jong4 te winnen. Er waren in het laatste deel nog veel kansen op een grotere zege maar die bleven onbenut. Bij de Jongste jeugd wist alleen M6E1 te winnen. Zij waren met 11-3 te sterk voor Tempo 6E2. J6E1 speelde tegen een sterk Etten Leur en verloor met 8-2 en M8E1 redde het niet tegen Breda 4 en verloor met 3-1. M6E2 deed haar uiterste best maar Liberty E4 was toch met 6-1 te sterk. MD1 verloor met 2-1 van Mistral D1 en JA1 verloor met 3-1 van Zwart Wit A2 maar MA1 won de strijd onderin met 1-0 van Warande A 2. MC1 scoorde 5x tegen Goes C2 maar kreeg helaas 7 doelpunten tegen. JC1 en Zwart Wit speelden een stevige partij, technisch was de ploeg uit Breda sterker en won tenslotte met 3-0.

Ook de wedstrijd van MA2 en Etten Leur A3 ging er vaak stevig aan toe, na een 3-0 achterstand kwam MA2 nog goed terug tot 3-2 maar er was te weinig tijd voor de gelijkmaker. MB1 speelde een prima wedstrijd tegen Pelikaan B4 en won met 5-1. In het laatste deel maakten zij het verschil.[n]