Afbeelding
Foto: Visit Halderberge

Opening informatiepunt Visit Halderberge

OUDENBOSCH - Misschien heb jij vorig jaar de vrijwilligers met de bakfiets op het plein voor de Basiliek gespot? 


Vanuit het mobiel informatiepunt, de bakfiets, hebben de vrijwilligers de bezoekers weten te inspireren wat Halderberge nog meer te bieden heeft. “Veel bezoekers weten de Basiliek te vinden. Als bezoekers de Basiliek uitwandelen, staan wij te popelen om te vertellen wat Halderberge nog meer te bieden heeft,” aldus één van de vrijwilligers. 


Na dit succes is besloten om dit toeristisch seizoen het toeristisch informatiepunt onder te brengen in de doopkapel van de Basiliek. Een prachtige plek om de bezoekers te informeren en inspireren. Zodra de Kapel van Sint Anna gereed is, wordt het toeristisch informatiepunt daar gevestigd. Graag nodigen wij iedereen uit om de officiële opening van het toeristisch seizoen én het toeristisch informatiepunt samen met ons te vieren. 


Op zaterdag 1 april 2023 wordt om 11:00 uur het toeristisch informatiepunt bij de ingang van de Basiliek officieel geopend door wethouder Thomas Melisse. Vervolgens is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan een gratis stadswandeling door Oudenbosch onder begeleiding van een gids. Doe jij graag mee met de stadswandeling? Meld je dan aan via de website van Visit Halderberge:
www.visithalderberge.com/agenda/
opening-toeristisch-informatiepunt/


De eerste 20 aanmeldingen voor de stadswandeling krijgen na afloop gratis koffie of thee met gebak. Ben jij erbij om samen met ons deze opening te vieren?[n]