Activiteiten bij Alpha

OUDENBOSCH - Eindwedstrijd vierkamp. Afgelopen zondag vond de laatste wedstrijd in het kader van de turnvierkamp tussen Fier, De Kivieten, Kios en Alpha plaats in de Alphazaal.


De uitslag  was: bij de aspiranten 1.Fier 2. Kios, 3. Zwaluwen en 4 Alpha. Bij de junioren 1.Fier, 2 Alpha, 3 Zwaluwen en 4 Kios. In de totaalscore, de eindstand van de competitie:  aspiranten 1. Kios, 2. Fier 3. Zwaluwen en 4 Alpha en bij de junioren  1. Alpha, 2. Fier, 3. Kios en 4 Zwaluwen. De bekers zijn verdeeld en nu op naar het nieuwe seizoen. 

NLDoet 
In het kader van NLDoet werden in de gymzaal door een aantal vrijwilligers werkzaamheden verricht. Er werd een grote bank gemaakt in de berging, de spiegelwand werd opgeknapt en er werd geschilderd. Het Oranjefonds vergoedde de gemaakte onkosten weer. Het was een nuttige en aangename dag voor de werkers.


Turnmarathon 
De turnmarathon van dit seizoen (12 uur sporten in de zaal) werd op 18 maart gehouden. Het aantal deelnemers was groter dan vorige jaren en dat zorgde voor een leuke sfeer in de zaal. Met medewerking van de karateclub uit Oudenbosch, dansvereniging Sisa uit Roosendaal en een toptrainer uit Antwerpen  werd door de eigen trainers een 12 uur durend evenement aangeboden waarbij alle turnonderdelen, maar ook kleutergym en een spelletjesuur deel uitmaakten van het programma. Traditioneel werd de dag afgesloten met een stukje disco. De kinderen hadden zich goed laten sponsoren en samen met het rad van avontuur was er uiteindelijk een prima opbrengst. Er werd gezamenlijk frites met snacks gegeten, er waren geen blessures en met veel vermoeide maar lachende toetjes werd de dag afgesloten.


Alpha 
Voor het eerst sinds de oprichting van Alpha is de groei bij het meisjesturnen zo groot, dat de groepen vol zitten. Er is een wachtlijst aangelegd en wie zich meldt voor meisjesturnen komt eerst daarop. We zoeken al enige tijd voor de dinsdagen een extra trainer/ster. Alle verdere informatie over Alpha vindt men op www.alpha-oudenbosch.com[n]