Hockeyclub Oudenbosch: jongste jeugdteams winnen

OUDENBOSCH - Zaterdag was een mooie dag voor de 4 jongste jeugdteams.


Hoewel de dag begon met een flinke regenbui speelde J6E1 en Zwart Wit fanatiek door. Het werd een ongelijke strijd die door J6E1 met 17-0 werd gewonnen. M6E1 deed het goed tegen Etten Leur en won met goed spel met 9-0. M8E1 speelde een sportief duel in Goes waar het vaak moeilijk was om tegen de wind in te komen. M6E2 kwam vrolijk terug uit Raamsdonksveer want zij hadden met 6-2 gewonnen van DDHC!


JD1 was veel te sterk voor Tempo D2 en won met 15-0. Zij hebben in de poule weinig tegenstand. MD1 won in Zundert met 9-4 van de D1. JC1 verloor met 6-2 van het mixteam van Olympia. MC1 was in het begin gelijkwaardig aan Breda 44 maar in de 2de helft voerde Breda de score snel op en verloor MC1 met 12-2. MA1 kwam weer tot winst, zij wonnen met 3-1 van Breda A2 en MA2 won met wat versterkingen met 8-3 van Prinsenbeek A2. MB1 dat in Vlissingen ook veel last van de harde wind maar wist vlak voor tijd toch de gelijkmaker te scoren(2-2).


Zondag wonnen beide seniorenteams ook. De Dames speelden tegen een niet compleet Breda en maakten daar dankbaar gebruik van, zij wonnen met 10-2 en zijn nog ongeslagen. De Veteranen herstelden zich van de nederlaag tegen Nuenen. Tegen Best kwamen zij door een benutte strafcorner met 1-0 achter in de 1ste helft maar na de rust scoorden zij ook met een strafcorner en kwamen zelfs op 2-1 door alweer een strafcorner te benutten. Best probeerde daarna gelijk te maken maar met enige moeite bleef het team overeind. Het was een door beide teams goed en sportief gespeelde wedstrijd![n]