Succesvol Achttiende Rondje Basiliek

OUDENBOSCH - Op zaterdag 25 maart organiseerden alle Halderbergse bridgeclubs samen het achttiende Rondje Basiliek. Er namen bijna 300 mensen uit het hele land aan deel. Zij kwamen onder andere uit Zoetermeer, Delft, Gouda, Hulst en zelfs uit Belgie. Naast een gezellige kaartdag maakten zij ook kennis met het mooie dat Oudenbosch te bieden heeft aan monumenten, winkels en horeca.


Dit alles was alleen mogelijk dankzij de steun van de gemeente Halderberge en vele ondernemers.

Naast vijf horecagelegenheden mochten we ook spelen in Pelgrim 1 en 2 onder de Basiliek en in de Pastorije. Wij willen de vrijwilligers van deze drie locaties hartelijk danken voor hun inzet en goede zorg.

Er waren prijzen in natura te verdienen voor de nummers 1 tot en met 10 en vervolgens iedere tiende plaats. Tevens was er een prijs voor het paar, dat het dichtste bij de 50% scoorde. De prijsuitreiking vond plaats in de Basiliek. Voor vele deelnemers was dit een eerste kennismaking met dit bijzondere monument en een speciale ervaring.


Uitslagen

De eerste prijs is met 71,51% gewonnen door Niek en Lous van der Putten. Zij kunnen samen gaan genieten van een weekendverblijf in een hotel in Venray. De tweede prijs met 67,59% ging naar Els van Duijn en Ger van den Bosch. en de derde met 65,74% naar Jos Kloet en Martin van Oirschot. Het dichtst bij de 50%score waren Harry van Rooij en Peter de Deugd.

Alle prijswinnaars, van harte gefeliciteerd. Alle vrijwilligers heel hartelijk dank. Volgend jaar hopen we elkaar weer te treffen.[n]