Afbeelding
Foto:

2&3 juni alles over nieuwbouw op
Woonevenement Heijblom Makelaardij

ETTEN-LEUR – Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning of -appartement? Kom dan vrijdag 2 of zaterdag 3 juni naar hét nieuwbouw Woonevenement van Etten-Leur en omgeving. 


Tijdens het Woonevenement is er informatie te verkrijgen van verschillende nieuwbouwprojecten, bij sommigen is de bouw al aangevangen en bij anderen is de verkoop net gestart. In Etten-Leur zijn dit de lopende projecten Podium, De Hoogschout en Van Bergenpark fase 2. Ook over de projecten De Bovendonken en De Bovenhof in Hoeven en plan Hofstede fase 2 in Rucphen is informatie op het woonevenement te vinden. Toekomstige projecten zijn onder andere de Hoge Haansberg en Schoenmakershoek-Oost. Makelaar Loek Storms wil vooral benadrukken hoeveel er nog gebouwd wordt in de regio. "In tegenstelling tot andere delen van het land, kent Etten-Leur geen stikstofproblemathiek of tegenvallende verkoopresultaten." 


Bij het Woonevenement is er ruimte voor alle projecten, of het nu gaat om appartementen, rijwoningen, twee-onder-één-kap of vrijstaande woningen. "Er zijn echt zoveel mooie plannen" zegt Loek. Op het kantoor krijgt ieder nieuwbouwproject zijn eigen ruimte. Hier zijn medewerkers van de gemeente Etten-Leur, Heijblom Makelaardij, projectontwikkelaars en aannemers aanwezig om je te woord te staan. Ter voorbereiding op het Woonevenement kun je alvast kijken op de website van Heijblom Makelaardij. Er zitten grote voordelen aan het kopen van een nieuwbouwwoning of -appartement. Zo is nieuwbouw duurzaam, gasloos en voorzien van o.a. een warmtepomp met vloerverwarming. Dit zorgt voor aanzienlijk lagere energielasten. Ook kan je jouw droomwoning geheel naar eigen smaak afwerken en inrichten.


Heb jij 2 en 3 juni al in je agenda gezet?! Het Woonevenement vindt plaats op het kantoor van Heijblom Makelaardij aan de Markt 17 in Etten-Leur. Op vrijdag 2 juni ben je welkom van 18:00 tot 20:00 uur en op zaterdag 3 juni van 10:00 tot 14:00 uur.[n]