Optreden van Muzikalhuis bij de Meeshoeve was erg geslaagd.
Optreden van Muzikalhuis bij de Meeshoeve was erg geslaagd. FOTO MARIA TIMMERS-MUZIKALHUIS

Eerste buitenoptreden Muzikalhuis groot succes

HALDERBERGE - Zondag 21 mei was Muzikalhuis te gast bij de Meeshoeve om een kort optreden te geven. De dansjes, sketches en liedjes die de kinderen van Muzikalhuis opvoerden, gaven een inkijkje in de nieuwe musical “Het Dak Eraf” die ze binnenkort gaan opvoeren.


De jonge artiesten van Muzikalhuis waren erg enthousiast en het publiek van de Fietsvierdaagse reageerde alom positief. Muzikalhuis werd gastvrij door de Meeshoeve ontvangen en de locatie bood voor iedereen genoeg vertier.


Het Dak Eraf

“Het Dak Eraf” gaat over een landhuis die door de dubbele wethouder Lach en Traan middels een rode lijn in twee delen is verdeeld. Aan de ene kant mogen de daklozen er gebruik van maken en aan de andere kant mag de miljonairsvereniging het als nieuwe clubhuis gebruiken. De wethouder kan zo dubbele huur ontvangen. Maar de gebruikers zijn het er niet mee eens. Want tja, samen met die andere groep die zo anders is… kan dat wel? Als er dan ook nog een groot gat in het dak zit, is de maat al snel vol voor de gebruikers. Hoe zal dit ooit goed komen? Gelukkig lukt dat wel, maar daarvoor moet je toch echt even naar de voorstelling komen kijken. De Musical “Het Dak Eraf” zal op zondag 24 september in het Kompas te zien zijn. De voorstelling van 11.00 uur wordt gegeven door de groep uit Hoeven en de voorstelling van 15.00 uur wordt gegeven door de groep uit Oudenbosch. Meer informatie is verkrijgbaar via www.muzikalhuis.nl of via muzikalhuis@gmail.com.

Nieuwe leden

Na 24 september zijn nieuwe leden vanaf 8 jaar van harte welkom. Na de zomervakantie repeteren we in Hoeven op dinsdagmiddag en in Oudenbosch op donderdagmiddag. 

Op vrijdagavond gaan we een 12+ groep starten.[n]