V.l.n.r. Kees Dictus, Kees van Nispen, Cees van Opstal, Sjef Mertens, Sjef van Aert, Jan Vissers, Dré van Aert en Piet Mertens.
V.l.n.r. Kees Dictus, Kees van Nispen, Cees van Opstal, Sjef Mertens, Sjef van Aert, Jan Vissers, Dré van Aert en Piet Mertens. FOTO KRUISBOOGVERENIGING DE TOEKOMST

Kruisboogvereniging viert 60 jarig bestaan

ACHTMAAL - Afgelopen 22 december heeft Kruisboogvereniging De Toekomst haar 60-jarig bestaan gevierd.


Tijdens deze gelegenheid heeft de vereniging ook haar jubilarissen geëerd. Er waren maar liefst nog acht leden die op de eerste oprichting vergadering ook aanwezig waren, waaronder de eerste voorzitter Sjef van Aert. Het feest werd aangevangen met samenkomst in het clublokaal waar buiten een nostalgische rode dubbeldekker klaarstond om alle acht jubilarissen persoonlijk aan huis op te halen. Rond drie uur waren we weer gearriveerd bij ons clubhuis De Toekomst, waarna eerst weer een bak koffie of ander versnapering genomen kon worden. Daarna was het tijd voor de groepsfoto’s. Rond vier stond er een uitgebreid buffet klaar wat men eerlijk liet smaken.

Om zeven uur was het tijd voor de huldiging van de jubilarissen, en de voorzitter René Godrie had voor ieder leuke anekdotes opgemaakt, ook was de voorzitter van de Nederlandse kruisboogbond aanwezig om de jubilarissen toe te spreken en een mooi aandenken te geven.

Rond acht uur was er nog een tonprater Teun die de lachspieren op zijn hand kreeg. Daarna werd de avond nog gezellig voortgezet met de familieleden van de jubilarissen. Allen gefeliciteerd.[n]