Vol overgave wordt de eerste voorstelling gehouden.
Vol overgave wordt de eerste voorstelling gehouden. Foto: Jack Mathijssen

Veel lachsalvo’s bij eerste voorstellingen Volle Maon

Door: Jack Mathijssen Algemeen

ZUNDERT - In het eerste weekend van de Volle Maon-voorstellingen hebben veel bezoekers zich kostelijk geamuseerd. Er was bijna steeds een volle zaal in het oude Rabobankgebouw. De organisatie kijkt dan ook met veel voldoening terug op het eerste weekend.

Het programma was een caleidoscoop (kijkbuis/toverkijker) met steeds weer verschillende onderwerpen. Na het openingslied moest onze minister-president Rutte het ontgelden bij het panel René Van der Gijp en Johan Derksen. 

Buurtschap Rijsbergen

Daarna kwam er wel een heel rare familie op de proppen om een fotolab samen te runnen. En een rondleiding door Zundert werd een ware martelgang, waarbij vanzelfsprekend vooral de buurtschap Rijsbergen het moest ontgelden. Muzikaal was er steeds het Full Moon Orchestra. Na de pauze ging de Titanic ten onder en las een afvallige pater voor uit eigen werk. De oude Rabobank werd gebruikt voor een kraak en overspel, terwijl een ambtenaar er een slaatje uit probeerde te slaan. Ook de Dikke en de Dunne ontbraken niet in een oud-Zunderts decor. Na het slotlied was er steeds veel lof over wat er op de planken gebracht was. KPJ-Zundert, Cabaretgroep ’t Stuk en de groep Paul Jochems kunnen trots zijn op de geleverde prestaties. De organisatoren Ed Sprenkels en Cees van Overveld kunnen blij zijn dat het vele werk dat is verricht niet voor niets is geweest. Het oude Rabobankgebouw kreeg een complete metamorfose. Ook komende vrijdag en zaterdag zijn er nog voorstellingen. Wij nog wil gaan kijken moet haast maken, want de kaartverkoop gaat supersnel. 

Informatie

Meer informatie is verkrijgbaar via e-mail info@vollemaon.nl of www.vollemaon.nl.

Afbeelding
Afbeelding