Spectaculair 'Glow in the
dark'-voetbal bij VV Zundert

ZUNDERT - Elk seizoen organiseert VV Zundert diverse activiteiten om de jeugd kennis te laten maken met voetbal. Zo was er al aan het begin van het seizoen een activiteit voor de allerjongste kinderen. Middels deze activiteiten wil de club het plezier van voetballen overbrengen en de jeugd enthousiasmeren om te gaan voetballen. Op de maandag- en woensdagavonden zijn jeugdleden enthousiast aan het trainen om zich voor te bereiden op de wedstrijden die op zaterdag gespeeld worden. Als vereniging zetten we ons in voor onze leden en richten we ons ook op nieuwe aanwas.


Daarom is er ook tijdens deze donkere koude dagen een spectaculaire activiteit voor de jongere jeugd van Zundert georganiseerd. Op vrijdag 27 januari zal er op sportpark de Wildert ‘Glow in the dark’-voetbal zijn. Het voetbalveld wordt omgetoverd in een blacklight omgeving waarbij de bal zelfs licht geeft. Hierdoor kan er ’s avonds in het donker samen gevoetbald worden. De overige verlichting op en rond de velden zullen gedoofd zijn zodat er Glow Soccer gespeeld kan worden. Er worden wedstrijdjes op kleinere velden gespeeld. Kinderen uit de jo8 t/m jo13-mo13 zullen samen met hun vrienden, familie, kennissen en geïnteresseerden een aantal partijtjes voetballen. De avond zal natuurlijk afgesloten worden met wat te drinken en een heerlijke snack in de kantine. Het wordt een sportieve avond om nooit te vergeten. Kom je ook? Trek felle kleding aan om het neon/blacklight voetbal tot een magisch succes te maken. Kinderen uit de groepen 4 t/m 6 zijn welkom van 17.00-19.00; de groepen 7 en 8 van 19.00-21.00. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Lid worden? Dit kan al vanaf 4-jaar. Met de nieuwe team- en wedstrijdvormen zijn er tegenwoordig al mogelijkheden vanaf 4-jaar om kennis te maken met de voetbalsport. Ook bij VV Zundert is dit mogelijk. Want jong geleerd is, oud gedaan. Het is gezond, leerzaam en leuk om al op deze leeftijd lekker buiten op het voetbalveld bezig te zijn. Omdat rond deze leeftijd ook de eerste stappen op school gezet worden, wellicht een start met zwemles gemaakt wordt, is het soms lastig in te schatten of uw zoon of dochter dit wel leuk vindt of aan kan. Kom daarom geheel vrijblijvend, met uw zoon of dochter langs op woensdagavond van 18:00 tot 18:45uur bij de training van onze jongste voetbalsterren! Voor de junioren zijn er naast het voetbal tal van activiteiten, zoals Bingo, Avond(t)urentocht, Jeugd tweedaagse, E&F-kamp, pannenkoekentoernooi, zaalvoetbal en penaltybokaal.[n]