Vrijdag 3 februari

Inleveren oud papier

8:30 | Kennedyplein

Inleveren oud papier op het Kennedyplein in Rijsbergen. Opbrengst voor Stichting Vakantie voor Iedereen. Vrijdag 3 februari van 8.30-17.30 uur.

 

Zaterdag 4 februari

8:30 | Kennedyplein

Inleveren oud papier op het Kennedyplein in Rijsbergen. Opbrengst voor Stichting Vakantie voor Iedereen. Zaterdag 4 februari van 8.30-11.30 uur.

 

RepairCafé Zundert

10:00 | Pluspunt Nonnekeshof

Op zaterdag 4 februari kunt u uw kapotte spullen weer gratis ter reparatie aanbieden bij het RepairCafé in het Pluspunt bij het Nonnekeshof aan de Burgemeester Manderslaan. Hebt u een defect huishoudelijk apparaat, een niet goed werkend kantoorartikel, een haperende fiets of kapotte kleding kom dan gerust langs bij het Repaircafé. Onze vrijwilligers gaan dan samen met u proberen het euvel op te lossen. Het RepairCafé is open van 10.00-12.00 uur.

 

Strandwandeling Vrouwen van Nu Rijsbergen

9:00 | Koutershof

Zaterdag 4 februari wordt een wandeling gemaakt van Zoutelande richting Dishoek en door naar Vlissingen. De bus vertrekt om 9.00 uur bij Koutershof. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in de bus. Wil je ook mee, neem contact op via 06-12235707. Geen lid van de vereniging, geen probleem, introducees zijn welkom.

 

Zondag 5 februari

Tentoonstelling tramlijn tot 1937

14:00 | Museum de Weeghreyse

Tot 2 april vindt er in museum de Weeghreyse een tentoonstelling plaats met historische foto’s en achtergrondinformatie van bijna 50 jaar tramvoer in de gemeente Zundert. Museum de Weeghreyse, Markt 23 Zundert is elke zondag open van 14.00-17.00 uur.


Dinsdag 7 februari

Themabijeenkomst 'Palliatieve zorg'

19:30 | Harmoniezaal

Dinsdag 7 februari organiseert Vrouwen van Nu Rijsbergen in de Harmoniezaal een themabijeenkomst over Palliatieve zorg. Dat is zorg die zich richt op de kwaliteit van leven van patiënten en hun naasten die te maken hebben met levensbedreigende aandoeningen en ziekten. Yvonne van Trier zal als huisarts en kaderarts palliatieve zorg, ons een inkijkje geven in het fenomeen 'palliatieve zorg'. Vanuit Avoord geven enkele verpleegkundigen en vrijwilligers uitleg over het Hospice Marianahof in Etten-Leur. Ook niet-leden zijn welkom. Aanvang 19.30 uur, zaal open vanaf 19.15 uur.

 

Donderdag 9 februari

Alzheimercafé Zundert

19:00 | De Willaert

9 Februari is er weer een Alzheimercafé in het Warm Hart in de Willaert. Monica Eberhart komt vertellen over liefde en seksualiteit bij dementie. De rol van partner gaat bij dementie vaak over in mantelzorger. Hoe kun je toch de liefde en seksualiteit behouden binnen de relatie? En kun je als zoon of dochter toch de band met je ouder met dementie? Hier gaat Monica ons meer over vertellen.