v.l.n.r.: Ineke, Marianne, Ludo, Iefke, Cilia, Floris, Gerda en Lian van Team Zus & Zus, Co en Zo.
v.l.n.r.: Ineke, Marianne, Ludo, Iefke, Cilia, Floris, Gerda en Lian van Team Zus & Zus, Co en Zo. Foto: Irma Mathijssen

Team Zus & Zus, Co en Zo naar Alpe d’HuZes

Sport en vereniging

ZUNDERT - In 2012 heeft Team Zus & Zes, Co en Zo kennis gemaakt met de Alpe d’HuZes. Peter fietste met zijn team voor onze zus Anita, die het jaar daarvoor overleden was. We waren diep onder de indruk van wat daar gebeurde: zoveel mensen, zoveel verdriet, zoveel saamhorigheid en zoveel plezier! Niet te beschrijven. Mensen die wandelend, fietsend en hardlopend naar boven gingen en op die manier probeerden zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

Dit was voor Jack, Marianne en Ineke reden om er in 2016 vrijwilligerswerk te gaan doen. Het jaar daarna namen Marianne en Ineke deel aan het evenement en zamelden door allerlei activiteiten geld in.

Uitbreiding

Vorig jaar werd dit drietal uitgebreid met nog 4 familieleden, waaronder Ludo en Gerda. Zij werden ook enthousiast. En door hun enthousiasme besloten Lian, Cilia, Floris en Iefke om ook mee te doen. Op 1 juni gaan Marianne, Ineke, Lian en Gerda wandelend naar boven, Cilia, Floris en Iefke gaan hardlopend en Ludo gaat fietsend de berg bedwingen.

Activiteiten

Intussen wordt er al stevig getraind en worden ook allerlei activiteiten georganiseerd. Er was al een succesvolle kerstmarkt, lekkere oliebollen met oudjaar, koekenverkoop tijdens de Kwekerijloop en worden er puzzel-wandeltochten verkocht in Zundert en Rijsbergen. Voor a.s. zaterdag (carnaval) staat er weer oliebollen-verkoop op de agenda (nog te bestellen, maar op=op!) In maart is er een emballage-actie bij de Plus in Rijsbergen. Op 5 april volgt nog een bingo en in april of mei een fietstocht.

Al met al veel leuke activiteiten met maar één doel: zoveel mogelijk geld voor kankeronderzoek ophalen.

Team Zus & Zus, Co en Zo steunen?

Dus wil je ons steunen, ga dan naar onze website: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/ZusZusCoenZo

Want niemand meer dood aan kanker, dat wil jij toch ook?

En mocht je nog iets leuks weten wat voor ons doel geld in het laatje brengt, laat het gerust weten! Namens team Zus & Zus, Co en Zo: Dank je wel!