Mooie FotoPuzzel Wandeltocht van Ons Genoegen

ZUNDERT - Vorig jaar heeft KBV Ons Genoegen voor het eerst een FotoPuzzel Wandeltocht georganiseerd. Hier hebben we zeer veel positieve reacties op ontvangen en ook dit jaar heeft Ons Genoegen weer een mooie Fotopuzzel Wandeltocht uitgezet.


Er is veel belangstelling voor de wandeltocht en de deelnemers zijn tot nu toe ook weer positief. De tocht voert weer langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert en gaat gedeeltelijk over gebieden waar normaal niet gewandeld mag worden. De eigenaren van de grond hebben toestemming gegeven om hier tijdelijk te mogen wandelen, zolang de FotoPuzzel Wandeltocht duurt.

We hebben ook dit jaar weer twee wandeltochten uitgezet. Een van 10 kilometer met 12 foto’s, en een van 16 kilometer met 20 foto’s. Er zijn weer 1 (10 kilometer tocht) of 2 rustplaatsen (16 kilometer tocht), waar u gratis een consumptie ontvangt. De tocht kan ook verspreid over meerdere dagen gewandeld worden.

De tocht begint en eindigt bij De Moerse Bossen aan de Rucphenseweg. Bij terugkomst van de wandeltocht ontvangt u daar gratis een kopje soep van het huis.

Kaarten met de routebeschrijving, de fotolijst, de formulieren en de consumptiebonnen voor de rustplaatsen zijn verkrijgbaar bij Restaurant De Moerse bossen, Rucphenseweg 30, 4882 KC Zundert (tel. 076-5977979). Woensdag t/m zondag geopend: zondag van 10.00-23.00 uur; woensdag t/m zaterdag van 11.30-23.00 uur. Graag verzoeken wij u, om bij inschrijving, contant te betalen bij de Moerse Bossen. De vergoeding is namelijk voor onze vereniging, waarmee wij in staat zijn om onze schietaccommodatie in stand te houden en om jeugdleden te ondersteunen. Hiervoor onze dank.

De FotoPuzzel Wandeltocht is gestart op woensdag 30 november en kan nog iedere dag gelopen worden, tot zondag 26 februari. De formulieren met de volgorde van de foto's dienen voor zondag 26 februari ingeleverd te worden bij De Moerse Bosssen. Als u liever loopt zonder foto's te zoeken, dan kan dat. Veel deelnemers vinden de tocht gewoon mooi om te wandelen.

Wij willen u bij voorbaat danken voor uw deelnamen en wensen u allen veel wandelplezier toe bij deze tocht.[n]