Agmaols Cabaret 2023.
Agmaols Cabaret 2023. FOTO ANITA VAN NISPEN

Agmaols Cabaret is er weer klaar voor

ACHTMAAL- Zoals menigeen wel zal weten draait bij het Agmaols cabaret alles om leut, veel leut. Dus als je even lekker wil ontspannen en de lachspieren in conditie wil houden moet je zorgen dat je erbij bent geweest.


In 1975 werd het Agmaols Cabaret opgericht door Carnavals vereniging de Goudpoepers om een gezellige middag te organiseren voor de Agmaolse ouderen. Dat bleek een succes en dat is tot op heden nog zo. Daarom treden wij dit jaar voor de 49ste keer voor u op.

De volgende spelers zullen op de planken verschijnen: Diny Kools, Rene Godrie, Anita van Nispen, Ruud Vriends, Frans Hereijgers, Jose Hereijgers, Lisbeth Dictus, Conny Kouwenhoven, Jamayca Dictus, Herman Koeken en Lianne van Nispen. 

De Achtmaalse ouderen gaan zoals gewoonlijk komende dinsdag de première weer meemaken. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 februari brengen we de voorstelling nog een keer, dan voor iedereen die ook de lachspieren nog eens in werking wil zetten. Aanvang 20.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is er weer een gezellige afterparty in de foyer.

Het beloofd weer een gezellige boel te worden!

Graag tot ziens in 'de Nachtegaal'.[n]