Complete offday voor
VV Achtmaal

ACHTMAAL - Bij winst sloot Achtmaal aan bij de subtop van 4B, vooraf werd duidelijk gemaakt dat dat de inzet was. Echter te veel spelers haalden hun niveau niet. ODIO won terecht, maar niet omdat het zo goed speelde. Achtmaal speelde vooral tegen zichzelf.

Achtmaal begon slap aan de wedstrijd. In de 7e minuut was het al raak. Simpel balverlies op het Achtmaalse middenveld leidde een aanval van ODIO in. De spits van de gasten werd weggestuurd, Roy was te laat waardoor het een simpel kunstje was om de bal over hem heen te wippen: 0-1. Achtmaal grossierde in verkeerde keuzes maken. Er werd telkens de moeilijke oplossing gezocht, terwijl er ontzettend veel ruimte op het middenveld lag. In de 32e minuut knikte ODIO een corner binnen: 0-2. Achtmaal werd hierna wakker en legde daarna wat meer strijd op de mat. Zo had het pardoes de aansluitingstreffer te pakken. Robbe speelde Jacky in die zijn tegenstander uitkapte en in de korte hoek raak schoot: 1-2. Na de rust kwam Achtmaal beter uit de kleedkamer. Goed was het nog allerminst maar er werd meer strijd geleverd en dat leverde enkele mogelijkheden op. Zo knikte Lars uit een corner op de lat en de daarop volgende corner werd een inzet van Mark katachtig gered door de ODIO goalie. De gelijkmaker hing in de lucht maar het was uiteindelijk ODIO dat de 1-3 wist te maken. De manier waarop was tekenend voor het niveau wat Achtmaal deze middag op de mat legde. Tycho leed simpel balverlies in de eigen 16-meter waarna ODIO dit cadeautje maar al te graag uitpakte: 1-3. Achtmaal was niet meer bij machte om echt gevaarlijk te worden. Zo moet Achtmaal komende periode omlaag kijken, zaak is om punten te blijven pakken en de aansluiting weer te zoeken bij de brede subtop.[n]