Garage / oprit verkoop 2022 in Rijsbergen.
Garage / oprit verkoop 2022 in Rijsbergen. Foto: Oranje Comité Rijsbergen

2e editie garage / oprit verkoop Rijsbergen

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Voel je de koning te rijk, verkoop je spullen in je eigen wijk! Op zondag 26 maart organiseert het Oranje-comité van Rijsbergen een tweede editie van de garage/oprit verkoop in Rijsbergen. Doet u ook mee?

Zondag 26 maart zal in Rijsbergen weer een grote garage/oprit verkoop plaatsvinden van 10.00 tot 16.00 uur. Wilt u uw oude spulletjes gemakkelijk verkopen? Doe dan mee als verkooppunt en verkoop vanuit uw eigen garage of oprit. 

De kosten voor deelname zijn €5,- Het Oranje Comité zorgt voor vermelding op de plattegrond, een poster om voor de raam te hangen, wat versiering en plattegrondjes om bij uw verkooppunt weg te leggen.

Woont u buiten de bebouwde kom van Rijsbergen en wilt u graag in het dorp staan met uw spulletjes? Dat is geen probleem, het Oranje Comité heeft ook opties voor een leuke verkoopplek in het dorp, deze worden goed over het dorp verdeeld.

Met maar liefst 49 verkooppunten was het tijdens de eerste editie in 2022 een gezellige boel in Rijsbergen. Voor jong en oud was er wel wat uit te zoeken bij de leuke verkoop plekjes. De deelnemers waren positief verrast, er waren veel mensen op de been en ver voor 10.00 uur waren de eerste bezoekers er om rond te snuffelen. In de loop van de dag kwam het zonnetje er doorheen en is de oranje leeuw van het Oranje Comité langs alle verkooppunten gefietst om ijsjes uit te delen. 

Het Oranje Comité hoopt er dit jaar weer een succesvolle editie van te maken! Ga voor meer informatie naar: www.koningsdagrijsbergen.nl.

Garage / oprit verkoop 2022 in Rijsbergen.