Een muzikale middag met zanggroep Unanime.
Een muzikale middag met zanggroep Unanime. FOTO LIA VAN NISPEN

Muzikale middag bij
Vakantie Voor Iedereen

RIJSBERGEN - Stichting Vakantie Voor Iedereen bestaat dit jaar 50 jaar. Om dit te vieren wilden we de Zonnebloem uitnodigen voor een koffietafel. Zo hebben we zaterdag 1 april een gezellige middag gehad in de Koutershof. 


De middag begon om 11.30 uur met een koffietafel. De zaal zat vol en er werd tijdens het eten ook gezellig gekletst. Iedereen had het goed naar de zin. Nadat iedereen klaar was met eten, kwam zanggroep Unanime ons vermaken. Zij zongen zowel Engelstalige als Nederlandstalige liedjes uit verschillende muziekperiodes. 'Het was een nacht' van Guus Meeuwis werd op het ritme van de tango uitgevoerd, heel apart en leuk klinkend. Zo kwamen nog heel wat liedjes aan bod. Tijdens elk lied veranderde ook steeds de opstelling van het koor, waardoor de stemmen elke keer weer anders overkwamen. Tijdens het optreden werd er gezorgd voor een drankje en wat hapjes. Al met al een mooie muziekmiddag waar we van genoten hebben.

Deze middag hebben we te danken aan alle brengers van het oud papier, alle vrijwilligers en alle sponsors. Hiervoor onze hartelijke dank. [n]