Concertband Sint Cecilia tijdens OMT.
Concertband Sint Cecilia tijdens OMT. FOTO JACQUELINE VERSCHUEREN

Sint Cecilia zet bloemetjes weer buiten

ZUNDERT - De komende periode kunt u St. Cecilia weer op meerdere momenten zien en horen. Vorig weekend heeft St. Cecilia, samen met de andere muziekverenigingen het OMT (Onderling Muziek Toernooi) in Koutershof georganiseerd. Hierin heeft de Concertband een drietal nummers ten gehore gebracht.


Op maandag 27 maart heeft de ledenvergadering plaatsgevonden. Tijdens deze ledenvergadering zijn Floor van Kuijck-Utens en Bregje Staaltjens afgetreden als bestuurslid. Beiden zullen zich wel in blijven zitten als muzikant voor de vereniging. Daarnaast zijn Ed van den Broek en Linda Ooms in het zonnetje gezet vanwege hun 10-jarig lidmaatschap. Uiteraard ontvingen Floor, Bregje, Ed en Linda hiervoor een bosje bloemen. Maar de komende tijd zal St. Cecilia voor heel Rijsbergen (en omstreken) de bloemetjes buiten zetten.


Plantenactie

St. Cecilia komt al vele jaren 1 keer per jaar langs de deur om te vragen om een financiĆ«le bijdrage. De laatste jaren bent u van ons gewend, dat we diverse perkplanten verkopen. Dit keer kan het zijn, dat er bij u wordt aangebeld of dat u een flyer in de brievenbus vindt. Door het kopen van deze planten steunt u Muziekvereniging St. Cecilia. Wij weten immers, dat velen van u onze vereniging een warm hart toedragen.  

De komende week wordt er in Rijsbergen een flyer verspreid met daarop het te kiezen assortiment en een bestelformulier. Op deze flyer staat alle uitleg over hoe u kunt bestellen. Ook kunt u een bestelling plaatsen op: https://www.sintceciliarijsbergen.nl/plantenactie.  De bestelling wordt na betaling op vrijdag 5 of zaterdag 6 mei bij u aan de voordeur weggezet (in Rijsbergen). Zo heeft u een vrolijke tuin en een vrolijke St. Cecilia.[n]