Woensdag 19 april

Sam's Kledingactie

9:00 |

Van 10 t/m 20 april kunt u in Zundert en Klein Zundert kleding en schoenen inleveren bij mevr. Braspenning (De Brug 42, Zundert); mevr. v. Dun (Achtmaalseweg 100b, Zundert); mevr. Pinxteren (Ettensebaan 17); mevr. v.d. Kloot (Burg. Kievitslaan 39). Van 19 t/m 27 april kunt u in Rijsbergen terecht bij mevr. Riet Hereijgers (Warande 14) en mevr. Elly v. Rijckevorsel (Bredaseweg 18). Uw donatie komt ten goede aan het project van Cordaid waarbij gezondheidsvoorzieningen voor moeder en kind in de Borana-zone (Ethiopië) worden verbeterd. Meer informatie: www.samskledingactie.nl


Vrijdag 21 april

Verkoop worstenbroodjes

18.30 | Achtmaal

Vrijdagavond 21 april komen onze jeugdelftallen aan de deur langs om worstenbroodjes te verkopen. De opbrengsten hiervan zullen ten goede komen voor ons jaarlijks jeugdkamp.


Wijkbingo

19.00 | Rijserf

Vrijdag 21 april om 19.00 uur Wijkbingo in het Rijserf, Rijserf 1 in Rijsbergen.

 

Zaterdag 22 april

Expositie 'De Fotovrienden op pad'

10:00 | Hoeve Klein Zundert

“De Fotovrienden op pad” zijn trots om hun nieuwe tentoonstelling te presenteren, met natuur- en landschapsfotografie op 22 en 23 april in Hoeve Klein Zundert. Deze expositie bevat een diverse selectie van foto’s, waaronder landschappen, planten en dieren in hun natuurlijke omgeving. De Fotovrienden is een groep enthousiaste fotografen die graag de schoonheid van de natuur vastleggen. Ze hopen dat hun werk bezoekers inspireert om ook naar buiten te gaan en de natuur te ontdekken. Zaterdag 22 april van 13.00-17.00 uur, zondag 23 april van 10.00-17.00 uur. Hoeve Klein Zundert, Klein Zundertseweg 13, Klein Zundert.

  

Woensdag 26 april

BiebFabriek

14:30 | Bibliotheek

De meivakantie staat in het teken van poëzie. Schud jij een gedicht over jou, zo uit je mouw? Of ga je een stop motion filmpje maken van gedichten die jou raken? Gedichten over dieren, familie en muziek hoor je allemaal tijdens de BiebFabriek! Tijdens de schoolvakantie is de BiebFabriek geopend! Leuke, gratis activiteiten in de bibliotheek voor alle kinderen van de basisschool. Kinderen gaan aan de slag met activiteiten rondom poëzie. Deze activiteiten zijn: een silhouet gedicht schrijven (4 t/m 8 jaar) en een stop motion filmpje maken over een zelfgekozen gedicht (8 t/m 12 jaar). Meld je aan: www.bibliotheekwb.nl/biebfabriek..


Bijeenkomst Café Brein

15:00 | De Sandspuy

In verband met Koningsdag vindt Café Brein deze keer plaats op woensdag 26 april. De bezoekers zijn deze dag welkom op De Sandspuy, Zandspui 45 in Etten-Leur en dat is een zijstraat van de Rijsbergseweg. Naast de wijnen uit eigen wijngaard, zijn er nu ook verse asperges verkrijgbaar in de boerderijwinkel. De Sandspuy biedt hiernaast nog allerlei activiteiten, variërend van de mogelijkheid om excursies mee te maken tot het bekijken van kunstexposities. Aanvang 15.00-17.00 uur. Voor meer informatie: info@cafebreinzundert.nl of www.cafebreinzundert.nl.