Kerkelijke vieringen in de gemeente Zundert

PAROCHIE CHRISTUS KONING

Voor zeer dringende zaken: 06-20515729.

St. Bavo Rijsbergen

Zaterdag 29 april: geen viering.

Maandag 1 mei: kerk schoonmaken groep 3.

Woensdag 3 mei 14.00u: viering in Rijserf, voorganger pastoraal werker E. Wever.

Overleden in de leeftijd van 80 jaar: Neel Hoppenbrouwers e.v. Johanna Hoppenbrouwers-Peeters. De uitvaartdienst was op 22 april in de St. Bavokerk, waarna de crematie volgde te Roosendaal. Overleden in de leeftijd van 77 jaar: Martien Aerts e.v. Julia Aerts-Braspenning. De afscheidsdienst was op 25 april in de St. Bavokerk, waarna de crematie volgde te Breda.

H. Cornelius Achtmaal

Zaterdag 29 april 17.00u: Woord- en Communieviering. Voorganger pastor Embregt Wever. Intenties: jgt. Martha v. Aert-Jorissen; Pastoor Verdurmen; jgt. Antonius Dictus; verj. Aloysius Elst en Liza Elst-Pinxteren; jgt. Louis Kools; jgt. Jaan Peeters-Balemans; verj. José Mertens-Herreijgers. Er worden 2 collectes gehouden, de tweede is voor roepingen zondag.

Dinsdag 2 mei: 8.40u rozenhoedje; 9.00u Woord- en Communieviering, voorganger Diaken Jan v. Steenoven.

Doop: Marlou en Jens de Koning, dochter en zoon van Danny de Koning en Nicole de Koning-Damen.

Overleden: Uit onze geloofsgemeenschap is op 90 jarige leeftijd overleden, Kees Vermunt. Maandag 1 mei om 11.00u is de uitvaart in onze kerk waarna crematie. Dat Kees mag thuiskomen bij God en de familie steun en kracht krijgt om dit verlies te dragen.

H. Willibrordus Klein Zundert

Zaterdag 29 april geen viering.

Woensdag 3 mei 9.00u: Woord- en Communieviering, voorganger pastor E. Wever.

Grote schoonmaak: Dinsdag 2 en woensdag 3 mei is de grote schoonmaak van de kerk en kapel. We beginnen om 9.00 uur. Vele handen maken licht werk!

O.L.V. van Altijddurende Bijstand in Wernhout

Intenties opgegeven tot donderdag worden de daaropvolgende week in de Zundertse Bode vermeld.

Zaterdag 29 april 19.00u: Woord- en communieviering. Voorganger Pastor Wever. Intenties: Piet Hereijgers e.v. Marie Hereijgers-Damen; Anneke Antonissen e.v. Jan Elst; jgt. Jos Kenis e.v. Emelie Kenis-Dams; Marinus Voeten w.v. Petronella Vriends v.w. verj.

Donderdag 4 mei 9.00u: Woord- en communieviering. Voorganger Pastor v. Reen.

Donderdag 4 mei om 16.30u worden er bloemen gelegd door burgemeester J. Vermue bij het herdenkingsmonument op de begraafplaats in Wernhout.

H. Trudo Zundert

Zondag 30 april 11.00u: Eucharistieviering. Voorganger Pastoor H. v. Geel. Intenties: jgt. Piet Dictus; jgt. o.o. Arnouts-Willemsen; jgt. Jan Pellis.

Overleden: Clementina Carolina Snepvangers-Hoppenbrouwers (92 jaar) w.v. Sjef Snepvangers. Op 21 april was de plechtige uitvaart, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof.

Prot. Gem. Zundert van Goghkerkje

Predikant: Dhr. Ds. A.P. Vlieger; www.pk-zundert.nl. Iedere zondag is er een kerkdienst om 10.00u. Voor de kinderen is er kindernevendienst. Na de dienst staat de koffie klaar. Zondag 30 april zal in de dienst voorgaan dhr. ds. A.P. Vlieger.

Nederlands Gereformeerde Kerk Rijsbergen e.o. 'Diakonia'

Gommersstraat 87, 4891 AP Rijsbergen. Info: www.ngkrijsbergen.nl. Tijdens de eredienst is er oppas voor de kinderen van 0-4 jaar en kindernevendienst voor de kinderen van 4-10 jaar. Zondag 30 april 10.00u: Ds. K. Smouter.

H. Drievuldigheid Meersel-Dreef

Kapelaan: pater Kenny Brack, tel. 0032 478413062, kenny.brack1@gmail.com. Vieringen: op weekdagen: 7.00u Lezingendienst en Meditatie; 7.45u Morgengebed; 12.00u Middaggebed; 17.45u Eucharistieviering met Vespers. Zaterdag 29 april: 17.30u Eucharistieviering; 20.00u Eucharistieviering, voorganger bisschop mgr. Johan Bonny, m.m.v. de gilden en de verenigingen van Meersel-Dreef, hierna kaarskensprocessie naar de grot als opening van de meimaand. Zondag 30 april: 8.30u Eucharistieviering; 9.30u Eucharistieviering; 10.30u Eucharistieviering, wij bidden voor Jan v. Ham en Mit Vermonden, jgt. voor Rie v. Bavel en wij bidden voor Rinus en Anna Bastiaanssen-Backx.
Op 3 mei om 20.00u organiseert het vicariaat De Kempen in samenwerking met onze pastorale eenheid een Mariale avond. De bedoeling is om in een rustige biddende sfeer aan de Lourdesgrot gekende Maria liederen te zingen en daarop verder te werken in de Boerenschuur. Zo maken we ons ook warm voor de diocesane bedevaart van 24 mei, die ook doorgaat aan onze Lourdesgrot. Meer info hierover op: www.parochiemeerseldreef.be bij Aankondigingen.[n]