Perkplanten verkoop
Perkplanten verkoop Foto: Gilde St. Ambrosius

Gilde Sint Ambrosius verkoopt perkplanten

KLEIN ZUNDERT - Alweer voor het 5e jaar gaat Gilde St. Ambrosius perkplanten verkopen op het Jan Koekenplein te Klein Zundert.


Wat kleinschalig is begonnen, resulteerde in een steeds groeiende opkomst. Want wat is nu fijner om niet zo ver te hoeven rijden om perkplanten te kopen. Wat ook gemakkelijk en ideaal is, dat wij jullie eigen lege potten en bloembakken ter plekke oppotten. Dus geen gemors meer thuis met de potgrond, maar gelijk op je terras of balkon zetten en genieten maar. Zijn de potten of schalen te zwaar; geen probleem, dan zorgen wij dat ze netjes thuis afgeleverd worden.

Voor geraniums, hang petunia’s, million bells enz. maar ook diverse hangpotten en opgepotte schalen kunt U bij ons terecht. Er is volop keuze om Uw tuin balkon of terras op te fleuren.

Hebben we het niet op voorraad dan komen wij het naderhand bij U thuis afleveren.

Een leuk idee om voor alle moeders met Moederdag te verrassen met perkplanten of hangers.


Wij zien jullie graag op zaterdag 29 en zondag 30 april op het Jan Koekenplein in Klein Zundert.

De perkplanten verkoop start op beide dagen van 9.00 uur tot 15.30 uur.


Willaert

Ook staan wij met de perkplantjes bij de Willaert in Zundert. De bewoners zijn ontzettend blij en dankbaar dat ook hun balkonbakken opgepot kunnen worden zodat ook de bewoners er volop van kunnen genieten. Deze dag bij de Willaert is op zaterdag 13 mei van 9.30 tot 14.00 uur.

Ook op deze datum is iedereen van harte welkom.[n]