Wernhout en DSE scoren niet en delen punten

WERNHOUT - Net zoals in de heenwedstrijd hielden Wernhout en DSE elkaar in evenwicht. In een matig potje voetbal, van beide kanten, was DSE in de eerste helft wat meer de bovenliggende partij, in de tweede helft waren de rollen hierin wat omgedraaid.

Wernhout had twee redelijke kansen, een kopbal van Leroy Daems na een vrije trap van Thijs Damen die over ging en tien minuten voor rust kopte Jurre uit een voorzet van Mathieu naast. Tussendoor ook nog een grote kans voor DSE die voorlangs werd geschoten. Tien minuten na rust de tweede grote kans voor DSE die ook nu werd naast gewerkt. Carlo Schrauwen schoot een afvallende bal van net buiten de zestien rakelings over. Kort voor het einde had Jurre, de assist was van Davey, bijna de winnende op zijn voet maar hij kon van dichtbij bij de eerste paal het net niet raken. Zo eindigde de wedstrijd in 0-0. Wernhout is nu definitief veilig. De volgende wedstrijd is op 14 mei tegen Groen Wit.[n]