Frans de Bakker voor zesde keer op rij Koning.
Frans de Bakker voor zesde keer op rij Koning. FOTO JEROEN VAN HASSEL

Zesde jaar koningschap voor Frans de Bakker

ZUNDERT - Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse koningswedstrijd van KBV De Eendracht . 


Met zeven deelnemers zijn we begonnen aan de strijd. Met de 1e ronde was Frans al afstand aan het nemen van de andere zes schutters, Frans 98, Edith 96, Jeroen 95, Adri 93, Toon 93, Marcel 90 en Ferdi 84. 

Na een korte pauze was het tijd voor ronde 2. Ook hier was Frans weer lekker op dreef. Ook hier was het duidelijk dat hij voor het 6 jaar op rij voor het koningschap wilde gaan en behaalde dan ook hier 98 punten, Jeroen 96, Adri 95, Edith 93 , Marcel 93, Toon 90 en Ferdi 84. 

Nu was de tussenstand bekend en was het duidelijk wie er de finale zou gaan schieten. Frans, Jeroen, Edith en Adri. 

In de finale begon ook frans wat te missen en kwam Jeroen terug op 3 punten. Zou het dan toch nog gebeuren? Nee hoor Frans maak de finale af met 95, Jeroen 96, Adri 90 en Edith 88. 


Voor de zesde keer Koning

Het is rond half 6 en het is bekend Frans de Bakker voor de 6e keer op rij Koning van KBV De Eendracht.  

Jeroen 2e, Adri 3e en dat moest gevierd worden natuurlijk, het is en blijft tenslotte een ontspannende sport. Na een traditionele traditie bij onze Gult de maaltijd met gekookte eieren. Was het weer een avondje vol gezelligheid bij Den Ossenkop. Het was weer een sportdag met altijd veel discussie, maar een mooie dag in ons 122 jaar bestaan van de vereniging.

Volgend jaar gaan we weer proberen om frans van zijn 7e jaar af te houden. Zin om zelf te schieten en deel uit te maken van een gezellige vereniging? neem contact met ons op.

Tot volgend jaar.[n]