Veel sporten en plezier tijdens de Wildert Games bij VV Zundert
Veel sporten en plezier tijdens de Wildert Games bij VV Zundert FOTO VV ZUNDERT

De Wildert Games bij VV Zundert

ZUNDERT - De jeugd2daagse kreeg een nieuwe naam The Wildertgames. Een middag met 2 elementen bootcamp onder leiding van Laura van LEF en 3 spellen duo dribbelspel, stormbaan met zeepbaan, sjoelen en poolen met een voetbal, en een snelheidsmeter hardste schot 84 km/pu. Na afloop kregen de kinderen frietjes met een snack. Suikerspin en of een appel. Het was een gezellige sportieve middag met heel veel hulp waarvoor grote dank vanuit de organisatie.


Na het eten werd er door alle kinderen, leiders en aanwezige ouders bijeengekomen op het terras. Hier sprak jeugdvoorzitter Bianca mooie woorden voor Nourdin en zijn familie en werd ter herdenking een minuut stilte ingelast. Na deze treurige maar mooie bijeenkomst togen de kinderen naar het B-veld voor de voorrondes van de Peter van Erk penaltybokaal. Hier nam elke jeugdspeler 10 penalty’s op even zo veel verschillende keepers, hiervan bleven 17 spelers over die doorgingen naar de finale ronde. Hierin werden 5 penalty’s genomen, waarbij de spelers met 4 of meer doelpunten door gingen naar de eindfinale. In deze eindfinale bleek Luuk van der Poel van de JO18-1 te sterk voor concurrenten Luca (JO19) en Sara (JO10-2). Onderaan de pagina met finalisten van de Peter van Erk penaltybokaal 2023.

Er bleven 7 teams slapen na de penalty bokaal. Die in de avond een fifa toernooi speelden in de kantine, en het jeugdhonk omgetoverd werd tot beautysalon. Ook werd er nog gevoetbald in de nacht en werd er natuurlijk amper geslapen. s'Morgens was er een ontbijt waarna de wat slaperige spelers werden opgepept met een rondje bootcampen langs de beek.

Mini’s Sill; JO07 Richie; JO08 Boaz; JO09 Tijn; JO10-1 Joah; JO10-2 Sara; JO11 Jamie; JO13-1 Medde; JO13-2 Deon; MO13 Sara; JO14 Ward; MO15-1 Guusje; MO15-2 Roxanne; JO16 Misu; MO17 Kyra; JO18 Luuk; JO19 Luca


Vrijdagavond 7 tegen 7 team

Na de gezellige wedstrijd tussen de Zundert Stars en de oud-kampioenen is het weer gaan kriebelen bij een groot aantal oud-spelers. Met een clubje van 14 man werd vol goede moed de grasmat opnieuw opgezocht. Met plezier en ook nog met succes.

De competitie voor de winterstop werd winnend afgesloten, waardoor v.v. Zundert 35+ 7x7 de enige kampioen bij de senioren is dit seizoen. En de mannen zijn nog in de race voor een tweede kampioenschap. Ze staan momenteel op de tweede plaats, op twee punten van de koploper.

Vrijdag 12 mei speelt het team in Zundert. Voor volgend seizoen kan het team nog wel wat versterking gebruiken. Dus heb je zin of ben je benieuwd hoe dit in z’n werk gaat, kom dan eens kijken vrijdag 12 mei. De wedstrijden worden in een toernooi vorm afgewerkt. De wedstrijden duren 20 minuten.

Zundert-VVR 19.30 uur, Zundert-Groen Wit 20.00 uur en Zundert-Hoeven 20.30 uur.

Dus kom kijken, de kantine is open, dus schuif na de wedstrijd al gezellig aan bij je teamgenoten van volgend seizoen. Voor meer informatie: seniorenvoetbal@vvzundert.nl

De competitie bestaat uit 5 toernooitjes voor de winterstop en 5 erna op vrijdagavonden.[n]