Afbeelding
Foto: harmonie nut & vermaak

Harmonie Nut & Vermaak gaat weer dauwtrappen

ZUNDERT - De Kon. Harmonie Nut & Vermaak gaat op Hemelvaartsdag 18 mei weer gezellig dauwtrappen. Deze keer zal de tocht naar het Belgische Meer leiden.


Deze tocht is niet alleen voor de leden van de harmonie, maar iedereen kan hieraan deelnemen en door de dauw lopen om de dag fris te beginnen. 


Programma

Het is de bedoeling dat we om 5.00 uur verzamelen bij ons clublokaal Café Victoria. Waarna we om 5.30 uur lopend onder de begeleiding van de marsen van de harmonie richting Meer en kunnen genieten van het ochtendgloren. 

Aangekomen bij de grensovergang zal er zoals  gewoonlijk weer een deuntje worden gespeeld en zullen we het laatste stukje van de route afleggen. 

Vervolgens zullen we bij Zaal Victoria van een welverdiend uitgebreid ontbijt. Waarna we er verder een gezellige ochtend en begin van de middag zullen maken, doordat we nog enkele cafés aandoen in Meer en daar een serenade zullen brengen. Om 13.00 uur staat de bus weer klaar om terug te brengen naar Zundert, om daar de gezellige dag af te sluiten bij Café Victoria.


'Genieten van het ochtendgloren'


Opgeven

Heb jij ook zin om dit eens een keer mee te maken kun je je opgeven via info@nutenvermaakzundert.nl of via het contactformulier op de website www.nutenvermaakzundert.nl. 

Wij hopen dat we weer vele supporters mogen begroeten.[n]