Woensdag 10 mei

Kledinginzameling Sint Bavoschool

8:00 | IKC de Plaetse

De ouderraad van de Sint Bavoschool van IKC De Plaetse neemt het initiatief om goed herbruikbare kleding in te zamelen. De opbrengst wordt door de ouderraad besteed aan activiteiten voor de kinderen van de Sint Bavo school. Wat mag niet: Vieze of beschadigde kleding, enkele schoenen, afgeknipt materiaal, lappen, tapijten, kussens, dekbedden of bedrijfskleding. De kleding kun je in gesloten zakken inleveren op woensdag 10 mei van 8.00 tot 13.00 uur bij de Kerkakkerstraat 27.

 

10 t/m 12 mei

Perkplantenactie Buurtschap Wernhout

18:30 | Buurtschap Wernhout

In de week van 8 t/m 12 mei gaat Buurtschap Wernhout weer langs de deuren in Wernhout met de perkplantenactie. Vanaf ongeveer 18.30 uur zullen de routes starten. Heb je ons gemist? Kom dan naar de loods aan de Weimerstraat om perkplanten te kopen. Betaling contant of met QR-code via je mobiel.

 

Donderdag 11 mei

Bingo

19:00 | Rijserf

Bingo op donderdag 11 en 25 mei om 19.00 uur in het Rijserf, Rijserf 1 in Rijsbergen

 

Alzheimercafé Zundert

19:30 | De Willaert

Donderdag 11 mei is er weer een Alzheimercafé in 't Warm Hart, 19.30 uur, in de Willaert. Thema: de notaris. Notaris Monique Rombouts van Van Gogh notarissen komt uitleg geven over wat te regelen bij de notaris als u of uw naaste dementie heeft.

 

Zondag 14 mei

Expositie 'Passion Pro Animalibus'

14:00 | Museum de Weeghreyse

In het kader van de eindopdracht van Ad Taks uit Klein-Zundert van de opleiding Vakfotografie bij het BeeldCentrum te Zundert, is deze foto-tentoonstelling tot stand gekomen. De beelden worden ondersteund door kleine gedichten van de dichter en beeldend kunstenaar Ingrid van Oord. Expositie t/m 23 juni in Museum de Weeghreyse, Markt 23, Zundert, www.deweeghreyse.nl. Elke zondag open van 14.00-17.00 uur. Op verzoek voor groepen andere openingstijden.

 

CultuurCafé

15:00 | Gemeenschapshuis Wierenbos

Op zondag 14 mei organiseert Cultuurplatform Zundert weer een CultuurCafé, dit keer in de Wierenbos in Wernhout. Centraal staat de beeldende kunst in de gemeente, met het oog op de Kunstroute Zundert die een week later weer plaatsvindt. Te gast zijn onder meer de kunstenaars Milou van Ham en Joke van Haperen. En een van de beroemdste duo's uit Zundert, Anneke de Bruijn en Pieter van Bogaert, komt enkele nummers spelen uit hun rijke repertoire. Aanvang 15.00 uur. Toegang gratis.

 

Dinsdag 16 mei

Bingo

19:00 | De Willaert

Bingo op dinsdag 16 en 30 mei om 19.00 uur in de Willaert, Burgemeester Manderslaan 53 in Zundert.

 

Dinsdag 23 mei

Informatieavond Buurtpreventie Zundert

19:30 | Dorpshuis de Nachtegaal

Buurtpreventie Zundert organiseert op 23 mei een algemene informatieavond. Deze avond wordt men geïnformeerd over de diverse facetten van buurtpreventie in het algemeen. Uiteraard bestaat voor de aanwezigen ook de mogelijkheid om vragen te stellen. De avond vindt plaats in Gemeenschapshuis de Nachtegaal te Achtmaal. Aanvang 19.30 uur. Vooraf aanmelden (voor 18 mei) per email: info-instructie@buurtpreventiezundert.nl