Café Brein Zundert naar
De Achtertuin

ETTEN-LEUR - Tijdens de zomermaanden zoekt Café Brein Zundert voor haar activiteit op de vierde donderdag van de maand steeds een aantrekkelijke en veelal unieke locatie. Dat betekent dat na het laatste bezoek aan De Sandspuy in Etten-Leur deze maand opnieuw wordt afgereisd naar Etten-Leur. 


Op 25 mei is Café Brein te gast bij De Achtertuin aan de Hilsebaan 108. De Achtertuin is een unieke en mooi aangelegde tuin in het buitengebied van Etten-Leur. Er kan gewandeld worden en genoten worden van de vijver, de picknickplaatsen en de fraaie bloemen- en plantenborders. In de tuinkamer kan er genoten worden van koffie met ets lekkers en er kunnen oud-hollande spellen worden gedaan. Een unieke plek voor ontmoeting en ontspanning en dat sluit uitstekend aan bij de doelstellingen van Café Brein Zundert.

Café Brein is een burgerinitiatief dat in Zundert is genomen voor personen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en organiseert op iedere vierde donderdag van de maand een bijeenkomst voor haar doelgroep. Die groep bestaat niet enkel uit personen met NAH, maar staat ook open voor familieleden, mantelzorgers en iedereen die zich op welke wijze dan ook bij NAH betrokken voelt of er in geïnteresseerd is. NAH staat voor de gevolgen van een beroerte, een herseninfarct, een ongeval, door MS of Parkinson of door welke andere oorzaak dan ook.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en beogen een sfeer te creëren waar ontmoeting en gesprek, in een rustige omgeving, centraal staan. De activiteit op 25 mei begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Informatie: www.de-achtertuin.info, www.cafebreinzundert.nl of stuur een bericht aan info@cafebreinzundert.nl. [n]