Kaart van de Rome gangers!
Kaart van de Rome gangers! Foto: RTC Zundert

Leden van RTC Zundert zijn lekker bezig

ZUNDERT - Afgelopen zondag zijn alle groep van RTC goed bezocht door een zeer mooie opkomst van aantal leden. De zondag begon met bewolking, maar in de loop van de voormiddag liet de zon zich ook steeds meer zien en natuurlijk ook weinig wind zorgde voor aangenaam fietsweer.


De A groep is gegaan voor rondje Nieuw Vossemeer en goed voor een dikke 100 km met een mooi gemiddelde. De B groep zijn gegaan voor rondje Drimmelen ook met een mooie 95 km en goed verlopen met een klein foutje door onze navigator met als gevolg dat wij een paar nieuwe straatjes hebben leren kennen in Prinsenbeek, maar al met al was het weer een mooie rit! De C groep ook goed vertegenwoordigd met een mooie groep en met 60 km in de beentjes ook lekker bezig geweest.


Programma

Aanstaande donderdag met hemelvaart 18 mei vertrekken er een aantal van zowel RTC als Trappistetrappers onder de naam Tre Fontane Trappers voor een uitdaging van een 18 daagse rit naar Rome ItaliĆ« onder begeleiding van Gerard en Rina van Hassel. Wij wensen hun enorm veel succes en een veilige mooie rit. Deze rit is te volgen d.m.v. een bestandje die onze leden thuis gestuurd hebben gekregen per mail. 

Programma verder voor de thuisblijvers met Hemelvaartsdag: A groep rondje Hellegatsplein vertrek 8:00 uur. B groep rondje Hilvarenbeek 95 km vertrek 8:00 uur. C groep eigen rondje vertrek 9:00 uur en zondag 21 mei A groep Hilvarenbeek 100 km vertrek 8:00 uur. B groep rondje Ravels Eel 95 km vertrek 8:00 uur. C groep eigen rondje vertrek 9:00 uur.[n]