De zussen Els, Mieke en Ada.
De zussen Els, Mieke en Ada. FOTO ADA AERNOUTS

Elfstedentocht fietsen voor Kanjer.nl

ZUNDERT - De zussen Els Haast (Rijsbergen), Mieke Bastiaansen (Galder) en Ada Aernouts uit Zundert fietsen maandag 29 mei de Elfstedentocht. Met deze tocht willen zij aandacht vragen voor het platform Kanjer.nl dat hulp en nazorg biedt aan ex-kankerpatiënten.


Omdat er binnen hun familie op dit moment twee familieleden tegen deze ziekte vechten, zijn zij super gemotiveerd om deze tocht tot een goed einde te brengen en hopen zo hun steentje te kunnen bijdragen aan dit mooie en zeer belangrijke werk!

Kanjer.nl is ontstaan dankzij een roep om hulp vanuit vele ex-kankerpatiënten. Er is namelijk nog veel te weinig aandacht voor de nazorg, waardoor veel mensen in wat wij "het zwarte gat na kanker" noemen terecht kunnen komen. Dat zwarte gat is verlammend en het is lastig dan om eruit te komen.

Oprichtster en ervaringsdeskundige Corina Roelands uit Zundert kwam tot het idee van Kanjer.nl nadat ook bij haar, als in haar directe omgeving, alle hulp en ondersteuning na de kankerbehandelingen wegvielen. Tevens na haar ervaring als nazorgcoach was en is Corina betrokken bij het onderzoek 'Back on Track' en bijbehorende campagne 'Het zwarte gat na kanker'.

"Hoe pak ik mijn leven weer op na alle behandelingen van Kanker? Plotseling moet je alles weer alleen doen. Mensen in je omgeving denken dat je weer beter bent. Maar ben je dat wel?" Kanjer.nl is er voor al die mensen die dachten het leven weer op te gaan pakken, maar erachter kwamen dat je dat niet zomaar ‘even’ doet. Help Corina om dit zo broodnodige en prachtige initiatief voort te kunnen zetten doormiddel van uw donatie!

Via de link: https://kanjer.nl/fiets-elfstedentocht-29-mei-as-voor-het-goede-doel-door-mieke-els-en-ada-b57

Ook is het mogelijk om te doneren via statiegeld donatie bij de AH in Zundert.[n]