Jubilaris Ludo Sprenkels en voorzitter Alphons van Aert.
Jubilaris Ludo Sprenkels en voorzitter Alphons van Aert. FOTO JOHAN TAX

Kruisboog Vereniging Komst des Vredes eert haar leden

ZUNDERT - In 1983 mochten wij Ludo Sprenkels wederom inschrijven als lid van kruisboog vereniging Komst des Vredes. Wederom omdat hij al eerder lid was van 1971 tot 1975 als Jeugdlid. In die jaren schiet hij de bamisprijs en de kring wedstrijden mee. 


Als Ludo weer gaat schieten doet hij dat niet onaardig. De ervaring van zijn jeugd neemt hij mee en de resultaten zijn het eerste jaar met gemiddeld 134p. op de kring en 136,66 op de Bamisprijs. 

Dit resultaat zal hij nog enkele jaren vol houden. Maar dan begint hij een eigen auto garage en daarin steekt hij ook de nodige vrije tijd waardoor het schieten in het gedrang komt. 

Toch blijft hij lid van onze vereniging met het idee om weer eens te gaan schieten als daar tijd voor komt. De voorzitter en Secretaris verrasten hem met een bezoek en daar werd het nodige bijgepraat. Ludo kreeg de bijbehorende speldjes opgestoken, een Oorkonde waarvan hij zei dat die naast die van 25 jaar lidmaatschap komt te hangen en een bloemetje. Er werd een toost uitgebracht op 40 jaar lidmaatschap van Ludo en hij kreeg de felicitaties mede namens alle leden van de Komst des Vredes.[n]