VV Zundert Walking voetbal wint sterk bezet toernooi.
VV Zundert Walking voetbal wint sterk bezet toernooi. FOTO VV ZUNDERT

VV Zundert Walking Voetbal wint toernooi

ZUNDERT - De mannen van het Walking Voetbal gedragen zich nog steeds als jonge goden, ze voetballen ook nog steeds zo. Met resultaat. Recent won het ongeslagen een Walking Voetbal toernooi in Burgh Haamstede. 


In een mooi ritme werd er om de beurt gewonnen en gelijkgespeeld. Winst op MZC, DVO,60 en Westhoek. Remises tegen Kloetinge en Spui betekende niet minder dan de eerste plaats. Het was een gezellig en sportief evenement, waarbij de trainingsarbeid duidelijk zichtbaar was. De heren trainen iedere woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur op sportpark de Wildert. Kom gerust eens een kijkje nemen of meetrainen.


Fabian Nelemans 300 wedstrijden

Het ging hard met Fabian na z’n debuut in november 2010. Net als z’n laatste wedstrijd, was het debuut ook in Schijf tegen de gelijknamige ploeg. In oktober 2018 stond hij op 200 wedstrijden en in september 2020 konden we hem huldigen voor 250 wedstrijden in het mooie Roodzwarte shirt. Corona haalde de snelheid uit de viering van jubilea van de aanvoerder van v.v. Zundert. Ook miste de zelden geblesseerde Fabian dit seizoen een aantal wedstrijden door een kwetsuur aan z’n schouder. Maar nu is het toch echt zover. Fabian behoort tot het selecte gezelschap van driehonderd plussers! Fabian is een echte teamspeler, die op meerdere plaatsen inzetbaar is. Zowel op het middenveld als in de voorhoede is zijn werkgebied. Maar tevens is hij niet te beroerd om de verdediging te ondersteunen als de situatie erom vraagt. Ook neemt hij z’n verantwoording door de penalty’s te nemen. Fabian van harte gefeliciteerd, je bent als aanvoerder een voorbeeldige vertegenwoordiger van v.v. Zundert. Met de behaalde nacompetitie komen er hopelijk dit jaar nog drie bij!


Weer nieuwe (jeugd) scheidsrechters

Afgelopen maand zijn er weer 3 jeugdleden naar de KNVB pupillen scheidsrechtercursus geweest. Deze keer Ward, Elke en Jesse. Met dit certificaat mag je jeugdwedstrijden t/m de JO13-MO13 fluiten. Bij v.v. Zundert is het een vereiste dat iedereen die een wedstrijd fluit hier een cursus voor heeft gedaan of hier aan gaat beginnen. Door middel van het ARAG Fairplay certificaat staat de arbitrage op een hoog niveau. De cursus was ditmaal in Schijf. Twee avonden theorie en een aantal wedstrijdjes bij de club fluiten onder begeleiding van Stefan Lammerse. De cursisten doorstonden de vragen en het examen fluiten glansrijk. Hierdoor was een diploma het resultaat. De cursus was deze keer in samenwerking met v.v. Wernhout, v.v. Schijf en natuurlijk v.v. Zundert. Interesse in het fluiten en/of volgen van cursussen, neem gerust contact op met Stefan Lammerse, 06-43478444.[n]