Concertband 2023.
Concertband 2023. FOTO JACQUELINE VERSCHUEREN

Muzikaal brunchen in kermisweekend Rijsbergen

RIJSBERGEN - Al vele jaren is het rond de 3e zondag in juni kermis in Rijsbergen. Dit jaar zal de kermis in Rijsbergen plaatsvinden van 17 t/m 20 juni op het Kennedyplein en Markt in Rijsbergen. Naast de verschillende kermisattracties is er dat weekend nog veel meer in Rijsbergen te doen.


Op zondag 18 juni is het namelijk de gehele dag feest op het Lindekensplein. Vanaf 10.15 uur kunt u namelijk genieten van een lekker broodje, kopje koffie/ thee en ondertussen luisteren naar St. Cecilia. Als eerste zal de Jeugdband onder leiding van Iris van Campen spelen, vervolgens zal de Concertband weer vele bekende melodieën laten horen. Het precieze programma wat gespeeld gaat worden, houden we nog even voor ons.


Opgeven

Als u wilt deelnemen aan de brunch, dan kunt u zich hiervoor opgeven via: www.sintceciliarijsbergen.nl/zomerweekend, u betaalt hiervoor per persoon € 5,00. 


'Hele dag genieten van verschillende activiteiten'

Volop vertier

Na de brunch is er nog volop vertier op het Lindekensplein. Want na het concert en de brunch start de Bavoloop met een sportief programma. En later op de middag/ begin van de avond wordt het muzikale programma voortgezet op het plein.

Kortom u kunt een hele dag genieten van de verschillende activiteiten in de kern van Rijsbergen, welke georganiseerd worden door Vrolijk Rijsbergen (Horeca Rijsbergen), Bavoloop en St. Cecilia Rijsbergen. We hopen u allen te zien tijdens het Zomerweekend in Rijsbergen.[n]