SpulPlein 2022.
SpulPlein 2022. FOTO ANNEMARIE BROSENS

SpulPlein Zundert zoekt creatieve kinderen

ZUNDERT - SpulPlein, een creatieve plaats voor jong en oud.

 

Op zondag 25 juni van 11.00-17.00 uur organiseert stichting Rotor samen met Van Gogh Live een gezellig  mini-festival met leuks voor jong en oud. SpulPlein gaat het dit jaar weer een beetje anders doen. Geen markt met kramen maar enkel plaatsen voor de jonge, creatieve Zundertenaar. Een plek waar jij je creativiteit kwijt kunt of je zelfgemaakte spulletjes kunt verkopen. Doe ermee wat je wil, alles mag! Kun je een instrument bespelen of goed tekenen? Wil je eigen gemaakte sieraden verkopen of iet anders leuks doen? Geef je dan op via spulpleinzundert@gmail.com. 

Het is gratis maar we vinden het leuk als je jezelf even aanmeldt.

Maar ook als je geen plekje op de markt wilt is het leuk om naar SPULplein te komen. 

Voor iedereen vanaf 4 jaar hebben we een stempelkaart gemaakt met een paar toffe activiteiten die je gratis mag komen doen. Denk hierbij aan zelf leren schminken, circus workshops of iets maken bij de techniekbus. De stempelkaart kun je tijdens SpulPlein  ophalen bij de koffiebar.  

Ook voor ouders en begeleiders is er genoeg vertier en gezelligheid want het is dan ook Van Gogh Live met muziek en een gezellig terras. Dus kom zondag 25 juni gezellig naar SPULplein en Van Gogh Live op het Van Gogh plein Zundert.

www.rotor-zundert.nl, spulpleinzundert@gmail.com[n]