Kerstborrel jeu de boulesvereniging de Ketsers.
Kerstborrel jeu de boulesvereniging de Ketsers. Foto: FOTO AD VAN STEENHOVEN

Mooie jaarafsluiting jeu de boulesvereniging de Ketsers

Sport en vereniging

RUCPHEN - Vrijdag 21 december 2022 stond er op de activiteitenkalender van jeu-de-boules vereniging de Ketsers uit Rucphen een kerstborrel gepland. Traditiegetrouw is dit de afsluiting van een jaar vol van activiteiten.

Dat de vereniging bestaat uit fanatieke leden die op wat voor manier ook aanwezig zijn om voor de leden een gezellige activiteit te organiseren blijkt wel uit het feit dat deze vrijdag om 10 uur al een aantal leden aanwezig waren voor de voorbereiding zoals het plaatsen van de tent voor de kerstborrel. Zo ook het feit dat in de middag elk aanwezig lid gezorgd had voor een hapje of een drankje. In deze wintertijd mocht de Glühwein natuurlijk niet ontbreken. Ook van andere meegebrachte lekkernijen werd volop genoten. Maar natuurlijk werden de leden ook nog uitgedaagd om deel te nemen aan twee spellen waar een fantastische prijs mee verdiend kon worden. De winnaars Jan Smet en Johan Konings waren ook zeer vereerd met hun gewonnen prijs.

Zoals eerder vermeld waren er dit jaar tal van activiteiten zoals de zomercompetitie, koningstoernooi, afsluiting zomercompetitie, en deelname aan onderlinge toernooien en samenwerking met de buurtsportcoach van de gemeente Rucphen. Deze laatste activiteit heeft overigens een aantal nieuwe leden opgeleverd. 

Al met al een mooi en sportief 2022 door de medewerking van tal van leden van onze vereniging.

Maar niet alleen wordt er op elke doordeweekse dag tussen 13:30 uur en 15:30 het spel jeu-de-boules gespeeld op de Markt in Rucphen. Ook organiseert de vereniging elke dinsdagochtend  een wandeltocht voor de leden.

De eerstvolgende activiteit voor de leden is op vrijdag 27 januari 2023. Dan wordt om 13:30 uur de algemene ledenvergadering gehouden in Agora.