Wim van Meel en zijn vrouw Nellie
Wim van Meel en zijn vrouw Nellie Foto: Jan Uitdehaag

Drukbezochte jaarvergadering van de RAS

Sport en vereniging

RUCPHEN - Op zaterdag 14 januari werd de jaarvergadering van de RAS, ondanks het slechte weer, door ruim honderd leden bezocht. Na het openingswoord van de voorzitter Mart Schrauwen werd door de secretaris Mathieu v.d. Meys verslag gedaan van een overvol RASjaar met als hoogtepunten de reis naar Duitsland, de bevrijdingsdag, de ontspanningsmiddag met de Sint en de sfeervolle Kerstbrunch.

Ook penningmeester Rien Vermunt had zijn financiële zaakjes goed voor elkaar werd geconstateerd door de kascommissie. Net voor de pauze met het gebruikelijke worstenbroodje, werd door de voorzitter Wim van Meel in het zonnetje gezet. Wim is een van de oprichters van de RAS en is door ziekte gedwongen te stoppen met zijn bestuursfunctie. We zijn Wim heel erkentelijk voor alles wat hij voor de RAS betekend heeft (regelen van allerlei activiteiten waaronder de Tai Chi, de ouderengym en het fietsen; het beheren van de financiën en het opzetten van de ledenadministratie). Als dank voor al zijn werk kreeg hij uit handen van de voorzitter een mooie cadeaubon en uiteraard was er een bosje bloemen voor zijn vrouw Nellie.

Na de pauze werden Corrie van Broekhoven en Johan van Toren bij acclamatie herkozen voor het bestuur en mochten we ons nieuwe bestuurslid verwelkomen in het bestuur, Gerda van Geel-Timmermans.

Uiteraard werd er ook nog aandacht besteed aan het komende zomerprogramma met alle vertrouwde ingrediënten: Tai Chi, ouderengym, fietsen, ontspanningsmiddagen en uiteraard  de nieuwe reizen.

Na de rondvraag mocht de voorzitter afsluiten en hebben de aanwezige leden kunnen genieten van een amusant optreden van Jefke Do en Stafke Re.