Carnaval 2023 in het
Torensjouwerslaand

SCHIJF - Het carnavalsseizoen 2023 in Torensjouwerslaand staat al weer voor de deur. Het belooft dit jaar weer een carnaval als vanouds te worden met activiteiten voor jong tot oud. Op de Facebook pagina van CV de Torensjouwers kan steeds de meest actuele informatie van de activiteiten worden teruggevonden.


De eerste activiteit voor de kids is de carnavalsdisco bij D’n Hoge Dries op vrijdagavond 3 februari. Prins Peer I en z’n gevolg zullen een bezoek brengen tijdens de disco. Hopelijk wordt het weer net zo druk en gezellig als vorig jaar! Aangezien het motto dit jaar 'Alles Daanst!' is zullen de voetjes vast en zeker van de vloer gaan.


Tonpraatavond

4 februari zijn in D’n Hoge Dries een gezellige tonpraatavond. Een avond lachen voor jong tot oud. De volgende tonpraters zullen de ton betreden: Ronald Kustermans, Marleen Konings, Trea van Kuijk, Ronnie Buijks en Frank Backx. Zaal open vanaf 19.30u, de avond begint om 20.00u. Het is mogelijk om plaats te reserveren via cvdetorensjouwers@hotmail.com. Kaarten ook aan de deur te koop.


Moederkusbal

Op vrijdag 10 februari vindt in het Verenigingsgebouw ’t Wapen van Schijf het befaamde Moederkusbal weer plaats. Met het motto van dit jaar moet dit wel een mooi dansfestijn gaan worden.


Carnavalsweekend

Vanaf 17 februari is het carnavalsweekend aangebroken en zal zondag 19 februari de carnavalsoptocht door Torensjouwerslaand trekken. Inschrijven optocht: cvdetorensjouwers@hotmail.com.[n]