De NK-deelnemers van Dreamflash Schijf.
De NK-deelnemers van Dreamflash Schijf. Foto: FOTO DREAMFLASH SCHIJF

Medaillesregen voor Dreamflash op het NK

Sport en vereniging

SCHIJF - In het weekend van 21 en 22 januari vonden de Nederlandse Kampioenschappen Majorette Twirl plaats in Almere. Dreamflash heeft hier maar liefst 6 podiumplekken behaald, twee keer goud, een keer zilver en drie keer brons. 

Het A, B en D team, het ensemble Aukje, Nikki en Fenna, duo Kelsy en Patricia, duo Veerle en Elise en het duo Sanne en Suze hadden zich voor dit kampioenschap geplaatst door afgelopen november in de top 3 te eindigen tijdens de Brabantse Kampioenschappen én de NK plaatsingspunten te behalen. Het is dus al een prestatie om aan dit NK deel te mogen nemen.

De shows verliepen bij alle onderdelen heel goed, iedereen heeft er alles uit gehaald, er waren weinig drops, alles ging goed gelijk en iedereen heeft volop gestraald. Wij durven wel te zeggen dat (bijna) iedereen de beste show van het seizoen heeft laten zien. De tevredenheid was terug te zien bij de leden en coaches. 

Uitslag

Duo Sanne en Suze (junior) Nederlands Kampioen; B team (junior) Nederlands Kampioen; D team (jeugd 3) 2e plaats; Ensemble Aukje Nikki Fenna (senior) 3e plaats; Duo Veerle en Elise (senior) 3e plaats; A team (senior) 3e plaats; Duo Patricia en Kelsy (senior) 6e plaats.

Focus verder op nieuwe seizoen
Wat een mooie uitslag om op terug te kijken en zeker in grote categorieën met veel tegenstanders. Wij zijn enorm trots op alle leden, maar ook op onze vereniging en de enthousiaste, fanatieke en meehelpende supporters. Wij willen iedereen feliciteren met deze behaalde resultaten. Voor nu genieten we nog even na, maar ondertussen gaat de focus ook weer verder op het nieuwe seizoen.